IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мода за бременни: Принцеса Беатрис на турнира „Уимбълдън“

9 юли 2021 14 30

Тя показа наедрялото си коремче в красива лятна рокля

Снимка: Getty

Принцеса Беатрис последва примера на Кейт Мидълтън и се появи на трибуните на тенис турнира „Уимбълдън“.

Внучката на кралица Елизабет II реши да посети един от последните дни на състезанието, придружена от съпруга си Едоардо Моци. Въпреки че представителите на англичаните отпаднаха, това не попречи на Беатрис да се наслади на хубавото време в Лондон и да погледа качествен тенис.

принцеса Беатрис

Снимка: Getty Images

За посещението си принцесата избра бяла рокля на черни точки, която имаше обемни ръкави и високо деколте. Моделът чудесно описваше наедрялото коремче на Беатрис, която очаква второ дете със съпруга си. Заедно с роклята внучката на кралицата носеше червена предпазна маска, тъмна очна линия и диамантения си годежен пръстен. До нея Моци беше изключително елегантен със син костюм, синя вратовръзка и синя маска на бели точки. Той допълни тоалета си със слънчеви очила, които свали за началото на мача.

Посещението на „Уимбълдън“ идва само няколко седмици преди първата сватбена годишнина на двойката. Беатрис и Едоардо се ожениха на интимна церемония по време на пандемията, като това беше и едно от последните важни събития, на които принц Филип присъства преди смъртта си. Първоначално младоженците искаха да се оженят в по-голям кръг, но отмениха плановете си заради пандемията. По време на мача Беатрис беше засечена да си говори и с леля си Софи, която седеше няколко реда по-надолу.

принцеса Беатрис

Принцеса Беатрис и Софи. Снимка: Getty Images

Както обикновено, „Уимбълдън“ е мястото, което събира кралските особи. В сряда на трибуните бяха забелязани Зара Тиндъл и съпругът ѝ Майк, които оставиха трите си деца у дома, за да се насладят на малко лично време. Те изпиха по един от традиционните коктейли за турнира, състоящ се от ликьор на основата на джин, джинджифилова бира, гарниран с клонче от мента и резенчета прясна краставица, портокал, ягода и/или ябълка.

Зара Тиндъл

Снимка: Getty Images

Миналата седмица пък Кейт Мидълтън се завърна на трибуните след едногодишна пауза, в която турнирът беше отменен заради коронавируса. След мача тя се насочи към една от кухните на Ол Инглънд Клъб, за да приготви няколко ястия за зрителите. След това тя посети музея на „Уимбълдън“ и разгледа снимки от централния корт през годините.

Засега обаче не е ясно дали херцогинята ще се завърне за финалните мачове на турнира, тъй като е поставена под карантина след контакт със заразен с коронавирус. Говорител на кралското семейство заяви, че Кейт няма симптоми, но спазва разпорежданията на властите и си остава у дома.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари