IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Мидълтън – модната икона на „Уимбълдън“

6 юли 2021 10 30

Херцогинята направи изненадващо посещение на тенис турнира

Снимка: Getty

Кейт Мидълтън отново впечатли зрителите по трибуните и пред телевизора по време на тенис турнира „Уимбълдън“.

Въпреки че повечето тенис почитатели присъстват на мачовете, за да гледат тенисистите, херцогинята на Кеймбридж беше тази, която получи най-голямата доза внимание в петък, 2 юли. Кейт, която е патрон на турнира, отново обърна главите с тоалета си, напълно спазвайки традицията за бял цвят и елегантност.

На трибуните тя се появи със синя пола на бели точки от Alessandra Rich, комбинирана с бяла блуза и тъмносиньо сако от Smythe. Тоалетът беше допълнен от цветна предпазна маска, перлени обеци, дълго колие, бели обувки, бяла чанта и годежния пръстен със син диамант, който преди беше собственост на принцеса Даяна.

„Тъй като турнирът беше отменен миналата година, сега е невероятно отново да видим феновете и играчите да се завръщат на тези вечни кортове“, написаха Уилям и Кейт в социалните мрежи. Миналата година „Уимбълдън“ беше отменен заради пандемията, а тази година се провежда с ограничен брой публика, като носенето на маски е задължително както от играчите по време на почивките, така и от зрителите.

Кейт изгледа мача на Джейми Мъри в компанията на легендарния тенисист Тим Хенман. След това тя реши да се впусне в готвенето за гостите на корта, като сложи кафява престилка в една от кухните на „Ол Ингланд Клъб“. По време на пандемията помещението е било използвано за приготвянето и доставянето на 200 топли ястия всеки ден. В петия ден от „Уимбълдън“ Мидълтън реши да се включи в готвенето, като беше заснета как сортира ягоди и приготвя различни десерти.

„Топло посрещаме Нейно Кралско Величество херцогинята на Кеймбридж“, написаха от социалния профил на „Уимбълдън“. Мидълтън пък реши да сподели своите прогнози за това кой ще стане шампион тази година, посочвайки представителите на домакините – Анди Мър и Ема Радукану.

Кейт Мидълтън

Снимка: Getty Images

Посещението на тенис турнира идва само няколко дни, след като Кейт беше забелязана на друго спортно събитие. Заедно със съпруга си принц Уилям и синът им принц Джордж, тя се появи на мача между Англия и Германия, в който Трите Лъва успяха да постигнат победа с 2:0. Представянето на тима заслужи аплодисментите на кралското семейство, както и поздравления в социалните мрежи. „Невероятно представяне от Англия!“, написаха Уилям и Кейт в Туитър.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари