IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Уилям, Кейт и Джордж донесоха късмет на Англия срещу Германия

30 юни 2021 16 30

Тримата бяха стилно облечени за футболната среща

Снимка: БГНЕС

В момента Европа е завладяна от две спортни събития – Европейското първенство по футбол и Уимбълдън. Докато тенис турнирът се провежда само в Лондон, то футболните отбори трябва да пътуват измежду 11 различни държави, за да изиграят мачовете си. За щастие на голяма част от дамите, Европейското ще продължи само още 11 дни, след което е време за ваканция.

Преди това обаче има да се изиграят още няколко важни мача, като един от тях вече мина. Англия посрещна Германия на стадион „Уембли“ в Лондон, а момчетата на Гарет Саутгейт имаха доста звездна публика. На трибуните можеше да се видят Дейвид и Ромео Бекъм, както и Ед Шийран. Според ESPN, музикантът дори е изпълнил няколко песни на англичаните по време на тренировката, за да ги нахъса за победа.

Хари Кейн и компания нямаха право на грешка не само защото това вече са директни елиминации, но и защото играеха под зоркия поглед на кралски особи. Към Бекъм и Шийран в ложата се присъединиха Кейт Мидълтън, принц Уилям и най-големият им син – принц Джордж. Тримата бяха елегантно облечени и седяха само един ред пред Ромео и Дейвид.

Уилям и Джордж носеха еднакви сини сака, но ризите им бяха различни. Малкият принц беше облечен със синя, а баща му избра белия цвят. Вратовръзките им имаха лека разлика, като тази на Джордж се състоеше от по-дебели черти. Кейт пък избра бяла блуза, черни панталони и червено сако.

Според списание People, семейството се е насочило към мача след като принц Джордж е приключил училище. Преди началото на срещата се видя как синът на Кейт и Уилям гордо пее националния химн на страната си. Това е първият път, в който Джордж присъства на мач на Англия, но пък отдавна подкрепя тима. Преди две години от кралското семейство споделиха снимка за рождения му ден, на която той е облечен с тениска на Трите лъва.

Принц Уилям също има специална връзка със спорта. Той е президент на футболната асоциация – ръководният орган на спорта в Англия – и често изразява подкрепата към националния отбор. „Футболът има огромна сила. Не само има възможността да обедини хората, но също така използва по невероятен начин влиянието си, за да повиши вниманието към психическото здраве“, написа той в Instagram.

Присъствието на Уилям, Кейт и Джордж явно е било късметлийско, тъй като Англия успя да победи Германия с 2:0 и се класира за четвъртфиналите на Европейското.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари