IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Мидълтън – стилна дори и в ежедневието си

24 юни 2021 10 30

Херцогинята посети историческия музей в близост до замъка Кенсингтън

Снимка: Getty

След като пандемията вече започна да утихва и по-голяма част от мерките бяха свалени, не можем да се наситим на времето навън. Веднага щом приключи работният ни ден, намираме причина да сме сред природата, било то за кратка разходка с приятели, романтична вечеря или пък посещение на по-далечния магазин. Всичко това го правим, за да наваксаме изгубеното време в изолация и да раздвижим тялото си.

Разбира се, намаляването на заболелите и отварянето на ресторанти, театри, кина и други забавни и културни места ни накара да извадим по-елегантните и официални тоалети, които останаха в дъното на гардероба през цялата 2020 година. Много добре знаем, че по-голямата част от нас слагат рокля или пола дори до магазина, защото вече им е писнало от анцузите, спортните тоалети и домашните дрехи.

Понякога обаче не е нужно да се обличате с официални тоалети, за да изглеждате елегантно. Вземете пример от Кейт Мидълтън, която рядко прави грешки в стила си. Наскоро тя впечатли със синя рокля, побеждавайки дори лошото време в Лондон. После обаче херцогинята забрави за официалните тоалети и заложи на нещо по-спортно и ежедневно.

Кейт Мидълтън

Снимка: Getty Images

Кейт посети Националния исторически музей в Лондон, който се намира само на няколко пресечки от замъка Кенсингтън. За кратката разходка тя избра обикновени 7/8 дънки, бяла тениска и прасковено сако, комбинирани с бели маратонки. Косата ѝ беше оставена свободно да се спуска по тялото, а годежният пръстен, който някога беше притежание на принцеса Даяна, отново беше на ръката на Кейт.

Целта на посещението беше промотирането на проекта Urban Nature Project, който се опитва да върне връзката между хората и природата. В допълнение към това инициативата цели да покаже на гражданите колко е важно да има зеленина в градовете и селата и как всички ние можем да предпазим планетата и животинския ѝ свят. В един момент Кейт седна върху дървена платформа, за да се присъедини към училищен урок относно паяците.

Тя също така предложи на децата домашно приготвено лакомство с мед от дома ѝ в Норфолк. „Този мед идва специално от моя кошер“, казала тя на малчуганите. След това ги е попитала дали вкусът на меда е като този в магазините, или по-скоро има вкус на цветя. Преди да напусне музея, Кейт постави устройство за наблюдение върху една от черешите в градината. То ще записва околен звук, за да помогне на учените да изследват моделите на поведение на птици, бозайници и насекоми, които идват в градината.

Програмата ще бъде стартирана по-късно през годината и не само се свързва с консервационните дейности на Кейт и принц Уилям, но също така се вписва в желанието на херцогинята да насърчи все повече хора да излизат сред природата. В последните години тя инвестира много време и енергия в кампании за популяризиране на предимствата на играта сред природата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари