IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Мидълтън и Джил Байдън – стилното дуо на Г-7

15 юни 2021 10 30

Двете дами впечатлиха с избор на тоалети

Снимка: Getty

През уикенда Великобритания беше домакин на една от най-важните срещи на световните лидери. В Корнуол се състоя срещата на Г-7, където се обсъждаха различни теми, включително възстановяването след пандемията, както и различни планове за съживяването на световната икономика. На срещата присъстваха лидерите на Великобритания, Канада, Франция, Германия, Италия, Япония и САЩ.

И докато икономисти и анализатори бяха вперили поглед в мъжките фигури и Ангела Меркел, то модните експерти внимателно следяха дамите и техните модни избори. Най-голямо впечатление направиха Кейт Мидълтън и Джил Байдън, които се срещат за първи път, след като втората влезе в Белия дом. Заедно те избраха да посетят училище в Корнуол, където се срещнаха с няколко ученици, за да обсъдят важността от ранното образование.

Джил Байдън

Снимка: Getty Images

Байдън и Мидълтън изнесоха истински урок по мода, залагайки на прекрасни тоалети. Кейт избра рокля с къс ръкав на Александър Маккуин, комбинирана с бежова чанта на LK Bennett. До нея първата дама на САЩ блестеше с розов блейзър и бяла лятна рокля. Очевидно двете дами предварително са се чули, за да обсъдят тоалетите си, тъй като успяха да се комбинират цветово.

По време на посещението си в училището д-р Байдън дори беше взела моркови, за да нахрани животните, които са оставени на грижата на учениците. „Ранното образование е много важно за поставянето на здрави основи. Ако едно дете няма здрави основи, то много лесно може да изостане от връстниците си“, каза Байдън пред насъбралите се деца.

Джил Байдън

Снимка: БГНЕС

След посещението в училището, Мидълтън се преоблече в бяла мидирокля, която комбинира с бежови токчета и цветна чантичка. Тоалетът беше избран за вечерята на Г-7, на която присъстваха също Джил и Джо Байдън, както и принц Уилям, принц Чарлз, Камила Паркър Боулс и кралица Елизабет II.

Д-р Джил Байдън също се преоблече за вечерното събитие, като замени бялата си рокля с бежово палто на Gabriela Hearst Karban, което падаше точно под коленете ѝ. Тя допълни визията с малка черна чанта и тъмносини токчета. По време на вечерята гостите станаха свидетели на нещо доста интересно. Кралица Елизабет II реши да разреже тортата не с обикновен кухненски нож, а с истински меч.

В неделя се състоя и официалната среща между семейство Байдън и кралицата. Това е еднв 13-ият президент на САЩ, който гостува на монарха на Великобритания по време на 70-те години управление. За обичайния английски чай Джил Байдън избра рокля и сако в син цвят, комбинирани с бежови токчета на Valentino.

Джил Байдън

Снимка: Getty Images

Срещата между семейство Байдън и кралицата беше първото важно събитие след смъртта на принц Филип през април. Елизабет II прекара 2020 година в замъка Уиндзор, осъществявайки срещи с останалия свят чрез различни онлайн платформи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари