IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джил Байдън изпрати важно съобщение чрез избора си на блейзър

11 юни 2021 14 30

Някои фенове веднага сравниха дрехата с тази на Мелания Тръмп

Снимка: Getty

Джил Байдън използва всеки удобен момент, за да изпрати важно съобщение към нацията си.

Първата дама на САЩ придружи съпруга си Джо Байдън на срещата на Г-7. Преди важното събитие обаче двамата се срещнаха с Борис Джонсън и съпругата му Кари Джонсън, а това, което впечатли всички, беше изборът на блейзър от страна на д-р Джил Байдън. Тя носеше черен модел от Zadig & Voltaire, на чийто гръб беше изписана думата „Любов“. Якето беше комбинирано с черно-бяла рокля на точки от „Брандън Максуел“.

Джил Байдън

Снимка: БГНЕС

„Ние идваме с любов от Америка“, каза Байдън след като беше попитана за избора си на тоалет. Тя добави, че това е важна конференция за целия свят и тя се опитва да проповядва обединеност на всички нации и затова е заложила на този модел. Интересното е, че визията идва точно в месеца на хората с различна сексуална ориентация, като думата „Любов“ беше свързана и с проповядване на обичта във всичките ѝ форми.

Блейзърът веднага беше свързан с този на Мелания Тръмп от 2018 година. Тогава съпругата на Доналд Тръмп посети имиграционен център в Тексас, където бяха задържани хиляди деца и разделени от техните родители. Постъпката на Мелания щеше да се приеме добре от общността, ако тя не беше избрала зелено яке, на което с големи букви беше изписано „На мен не ми пука, а на вас?“.

Това веднага провокира публиката, като в този момент Америка беше разтърсвана от различни скандали, свързани с имиграционната криза. По това време деца и родители бяха разделяни на границата заради различни закони, приемани от Тръмп в опит да спре вълната от нелегални емигранти. Говорител на тогавашната първа дама заяви, че това е просто яке и няма скрито послание. „След днешната важна визита в Тексас се надявам медиите да не се фокусират толкова върху избора на тоалет“, добавиха тогава от обкръжението на Мелания.

Колкото и да се опитваха да оправят ситуацията, от администрацията на Тръмп не успяха да заличат този неловък момент от историята. Именно затова сега той отново излиза на преден план, като кара Джил Байдън да изглежда много по-добре. Сравненията между сегашната и бившата първа дама на САЩ започнаха още по време на изборите за президент и ще продължат най-вероятно до края на мандата на Байдън.

Джил Байдън

Снимка: БГНЕС

Очаква се първата дама на САЩ да се срещне и с кралица Елизабет II, като модните критици нямат търпение да видят избрания тоалет.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари