IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Стилът на първа дама: Джил Байдън, това мрежест чорапогащник ли е?

5 април 2021 14 30

Тя успя да спретне първоаприлска шега на екипа си

Снимка: Getty

Първата дама Джил Байдън е имала доста зает и забавен първи април.

Докато пътува с президентския самолет, тя е успяла да погоди шега на целия си екип, преобразявайки се на стюардеса. Байдън е носила задължителната униформа, черна перука и табелка, на която е било изписано името „Джазмин“. Когато е станало време да бъдат раздавани напитки и закуски, първата дама се е разходила с количката между членовете на екипа и репортерите, които са били в самолета. Нито един от тях не е забелязал, че всъщност получава нещо от ръцете на Джил Байдън. Малко по-късно тя се завръща без черната си перука и казва, че всичко е било част от шега за първи април.

На фона на натоварен със задължения и шеги ден, първата дама успя да впечатли и с избора си на тоалет. Тя носеше неочаквана комбинация от черни мрежести чорапогащи с флорални мотиви, черни обувки на ток, полуплисирана кожена пола и втален черен блейзър. Визията ѝ бе завършена със задължителната предпазна маска, която отново беше в черен цвят.

Байдън посети работещи във ваксинационен кабинет в Калифорния и разговаря за важността от ваксините. Тя повдигна този въпрос и по време на обръщението си към нацията по случай католическия Великден. Заедно със съпруга си, президента Джо Байдън, заявиха, че вирусът все още не си е отишъл и голяма част от света усеща неговите последици. „За втора поредна година ще бъдем далеч от семействата, приятелите и близките си“, допълва първото семейство.

Джил добави, че все пак надеждата я има, отбелязвайки, че все повече американци са решили да се ваксинират. „Чрез личното ваксиниране и насърчаването на всеки около вас да се ваксинира, ние заедно ще спрем вируса и ще се приближим към дните, в които можем да празнуваме заедно“, казва Джо Байдън. Тази година традиционното търсене на великденски яйца в Белия дом, което се прави още от 1800 година, се проведе виртуално.

Що се отнася до Джил Байдън, освен че изпълнява задълженията си на първа дама, тя продължава да преподава. Съпругата на президента обеща, че ще запази работата си на учител и в момента обучава децата в училище в Западна Вирджиния. Часовете обаче все още се провеждат онлайн заради пандемията.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари