IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бански 2021 – Андреа избра модел в телесен цвят

12 юли 2021 08 40

Певицата с гореща фотосесия + много фотошоп в планината

БГНЕС

„Най-обичам в планината“. Това написа Андреа, показвайки на последователите си в социалните мрежи, че е на почивка в Сапарева баня. Но вместо да се разхожда из природата или да събира тен на някой минерален басейн, фолкпевицата стои в градината, правейки си снимки.

Певицата показа новия си бански, качена върху колело, до което стои куче и я гледа послушно. Моделът е от две части – долнището е изрязано, тип бумеранг, а горнището прилича на сутиен с банели, само че с връзки на раменете, украсено с множество обемни цветя.

Телесният цвят на банския на Андреа отива на русата ѝ коса. Но както се досещате, винаги има нещо, което ще развали пейзажа и ще накара последователите ѝ да я критикуват.

За своята гореща фотосесия изпълнителката е избрала да носи гумени чехли тип „крокс“ на краката си, които не се връзват към банските. А на част от кадрите се виждат и бели плетени кошници с панделки, които тя държи в ръце. Към тях има и въпрос:

„Защо кошниците ми са празни?“.

„Пак нямаш ухо“, „Защото си изяла всичко“, „Какви са тези кошници, чехли... изобщо цялостната обстановка... обрасла трева 2 метра, това бански ли е какво е... страшна комбинация...“, пишат последователи на звездата.

Най-вероятно, опитвайки се да прилича на палавата Червена шапчица в гората, Андреа получи негативи за това, че отново е използвала фотошоп за снимките и части от тялото ѝ са несъразмерни. Повечето от коментарите под тях, са свързани и с това, че лицето ѝ е съвсем различно, сякаш „взето“ отнякъде другаде.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

Кики ( преди 2 години )
Какви фотографи, хванала приятелка да я снима...и после яко с филтрите. На първата снимка е изрязала цялата си талия, не може да изглежда така. И все едно седнала на колело без седалка... Ако я снима фотограф, едва ли ще я окепази така. Тя си го прави сама и после реве!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Бети ( преди 2 години )
Тая не се ли вижда колко е зле!!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
анонимен ( преди 2 години )
НА ТЕЗИ ФОТОГРАФИ ДАЛИ ИМ ПЛАЩАТ ВРЕДНИ, ЩОТО АЗ ПО- ГНУСНО ИЗОБРАЖЕНИЕ ОТ ПЪРВАТА СНИМКА С КОЛЕЛОТО НЕ БЕХ ВИЖДАЛ? НЕЩО НЕСЪРАЗМЕРНО, НЕЩО ПРОТИВНО - НАПРАВО ДА ПОВЪРНЕШ! И ВЕРНО ЛИ ИМА МЪЖЕ ДА ВЪЗДИШАТ ПО ПОДОБНИ?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар