IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Скарани с фотошопа – Андреа и Моника Валериева в Дубай

25 март 2021 17 40

Двете приятелки не спряха да качват горещи кадри

IStockphoto

Те са млади, красиви и известни. Те избягаха от заснежена София, за да съберат малко тен, но не избраха Занзибар, а Обединените арабски емирства. Те са две приятелки – Андреа и Моника Валериева, които няма как да не се похвалят, че си почиват в Дубай. И както се досещате, снимките им са доста горещи.

Вместо похвали за стройните им тела и страхотните тоалети, красавиците получиха критики за прекаленото коригиране на всяка своя снимка. Боравейки с фотошоп, едната е успяла да уголеми твърде много главата си, докато другата е изрязала някои несъвършенства, нарушавайки пропорциите. Резултатът – смях на техен гръб в Instagram.

„Ще правя това, което искам да правя. И другите хора ще харесват това, което си искат. Всъщност няма значение“, пише Андреа към кадър, на който позира с цял бански в неонов цвят. Коментарът ѝ най-вероятно е свързан с отрицателните отзиви на последователите ѝ.

Използвала филтри, Андреа изглежда различно на всяка една снимка от Дубай. Приятелката ѝ пък е по-пестелива откъм кадри от почивката, но на тази до басейна, качена в социалната мрежа, едната ѝ ръка е прекалено дълга и тънка. Едната ѝ скула на лицето сякаш е леко изкривена.

И докато Андреа и Моника си правят фотосесии по бански, друга известна дама се отбеляза от Дубай – Ваня Червенкова, която направо е неузнаваема с дрехи, маска и дамска чанта на Dior.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

Бети ( преди 2 години )