IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След купона за юбилея – Нелина на топло в Занзибар

19 март 2021 08 40

Певицата показа колко добре изглежда по бански

IStockphoto

Преди броени дни фолкпевицата Нелина празнува юбилей – 50 години. Въпреки коронавируса, тя събра най-близките, за да ги почерпи, а сега се радва на един от подаръците – почивка в Занзибар – най-предпочитаната дестинация от много българи тази година.

„Щастие е да те обичат и да обичаш! Благодаря ви!“, написа тя в Instagram, показвайки как ѝ донасят тортата, за да духне свещите ѝ. Във видеото се виждат много хора, снимащи около нея. Този факт определено не се понрави на феновете ѝ, които я разкритикуваха, че прави парти в момента, в който случаите на заразени у нас растат, освен това и е решила да пътува зад граница.

Без да обръща внимание на коментарите, Нелина сподели снимки от гледката през терасата ѝ в луксозния хотел, в който е отседнала. По-късно показа, че възрастта за нея е само число, като се щракна на морския бряг, по бански в две части, който ѝ стои отлично.

„Хакуна матата“, гласи текстът към един от фотосите на усмихнатата изпълнителка, която най-вероятно е можела да отложи ходенето до Танзания, но в последния момент е решила да рискува. Но сега, веднага след като се върне, тя ще бъде поставена под 10-дневна карантина.

В началото на седмицата стана ясно, че шестима българи, почивали в Занзибар, са се върнали с коронавирус. Това явно не притеснява юбилярката, която е решила да се поглези, та дори и да хване някой от щамовете.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари