IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Диляна Попова – на една по-различна почивка в Занзибар

25 февруари 2021 16 30

Вместо да събира тен, моделът посети бедни деца

БГНЕС

Тази година много български звезди забравиха за ограниченията заради пандемията и избраха Занзибар за своята почивка зад граница. След Дубай, където вече всеки ходи, това е дестинация номер едно за събиране на слънчев загар и перфектните снимки по бански. Това място предпочете и красивата Диляна Попова, но вместо да покаже лазурните брегове на острова и красивите си извивки, тя реши да ни запознае с другото лице на Танзания.

Моделът и синът ѝ Борил, който често пътува с нея, са избрали да прекарат част от свободното си време сред местните жители, много от които тънат в мизерия.

„Африканските деца са най-смирените и щастливи хора, които съм срещала“, написа Попова в Instagram, споделяйки видео и снимки, направени в училище. Обстановката там се различава драстично от лукса, който предлагат хотелите, където отсядат известните личности.

„Това е страхотно което правиш за тези деца да се чувстват обичани и щастливи!!! Това е повече от достойно за уважение!!! Бъди жива и здрава!!! Благодаря ти че те има!!!“, написа последователка на Диляна под снимките с децата, които държат в ръцете си току-що раздадените им книжки.

В клипа, споделен от половинката на Асен Блатечки се вижда и синът ѝ, който носи същата блузка като тези от униформите на децата.

С хаштаговете към кадрите с бедните деца Попова иска да покаже, че животът може да бъде много прост и изпълнен със смисъл. С тях тя вдъхновява и много от феновете си да посетят известния остров и да се запознаят с местната култура, вместо само да се припичат на плажа и да правят безброй селфита.

През 2019 г., по време на друга своя почивка, моделът призова да не замърсяваме плажовете с пластмаса.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

O ( преди 3 години )
Толкова е позитивна, че чак е противна!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар