IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Диляна Попова: Бих казала на по-младото си аз, че животът ѝ е подготвил прекрасни неща!

15 октомври 2020 16 30

Красавицата споделя с Tialoto.bg детайли от начина си на живот, говори за личния си стил и за сина си Борил

Личен архив

Личен архив

Една от най-фините, нежни и ефирни красавици в родния шоубизнес – Диляна Попова, дава специално интервю за Tialoto.bg. В няколко въпроса актрисата и модел разкрива интересни детайли от начина си на живот, описва характерния си стил на обличане, споделя какво ѝ предстои в професионален план и говори с любов за майчинството.

Срещаме ви с Диляна Попова броени дни преди нейното участие във Форум бременност и детско здраве, който ще се проведе изцяло на живо онлайн, 17 октомври, от 16:30 часа в сайта Puls.bg и на страницата на Форум бременност и детско здраве във Facebook.

На събитието Диляна Попова ще бъде светската среща и ще разкаже всичко за майчинството.

Ето и какво споделя с нас, Tialoto.bg, половинката на Асен Блатечки: 

Съвсем наскоро синът ти Борил навърши 6 години. Какви мечти и планове имаш за него? 

Единственото, за което си позволявам да мечтая е да бъде здрав, да успея да го възпитам добре и да расте щастлив!:)    

Как ви се отрази ситуацията с пандемията тази година в семеен план?  Много от световните знаменитости споделиха, че всъщност са имали много повече време за себе си и за близките си през тази година и гледат на пандемията като на шанс за повече споделени семейни мигове. Така ли беше и за теб?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Диляна Попова (@dillyanapopova) on

Този период беше доста странен за  всички. Аз съм много социален човек и след спокойствието около месец, започнах да усещам липсата на комуникация и чувството за свобода.

Разкажи повече за свободното си време като майка – какво правите заедно със сина ти, имате ли общи интереси и хобита? Той вече наясно ли е с професиите на мама и тати, за това, че са свързани с популярност? Обича ли самият той да позира пред камера? 

Той вече е голямо човече и всичко разбира. Често му повтарям, че тези професии са като всички останали, просто понякога ни дават по телевизията, но това не ни прави по-различни. Прекарваме много време заедно, опитвам се да задържам вниманието му, като рисува или създава нещо с ръцете си. Пътуваме при всяка възможност, уча го да изхвърля разделно и да обича природата!:)

Сподели как минава един твой ден. Колко често спортуваш, как се храниш? Малките деца са много специални на тема хранене. Ти като майка, опитваш ли се да налагаш определено, по-здравословно меню на Борил и успяваш ли?

Спортувам 3 пъти в седмицата, ходя на снимки, водя Борил на градина и се виждам с приятели. Трудно ми е да намирам качествена и чиста храна, но до голяма степен се справям. Радвам се, че обича плодове и зеленчуци. Не съм крайна в налагането на режим.     

От снимките ти в социалните медии се вижда, че обожаваш лятото, плажа, морето, по-лежерния и свободен начин на живот, за който топлото време предразполага. Как Диляна Попова ще се зарежда през студените есенни и зимни месеци, които ни предстоят?

Обожавам лятото, да ходя боса и да се чувствам свободна!:) По традиция зимата си спретваме пътешествие на топло за 2 седмици, но тази година е малко по-специфична. Или ще ми се наложи да харесам зимата или всичко ще е както преди!:)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Диляна Попова (@dillyanapopova) on

Разкажи ни повече за личния ти стил? Променил ли се е с нещо през последните години, откакто си майка?

Майчинството няма отношение относно облеклото ми, по-скоро настроението ми го определя. Обичам меките и свободни дрехи, но харесвам и усещането на жена, когато обличам рокля:)!      

Опиши ни своя дом и каква е Диляна, когато си е вкъщи.  Интериорният дизайн в жилището ти огледало ли е на твоя личен – по-творчески, бохо стил на обличане?  

В момента е в процес на изграждане, така че не мога още да отговоря на този въпрос...:)))     

Какво ти предстои в професионален план? Ще гледаме ли скоро Диляна на малкия/големия екран?    

Филмът „Останалото е пепел“, който заснехме миналото лято, така и не успя да тръгне по кината. Надявам се декември да има ново начало.  

Ако имаше възможност, какъв съвет би дала на 20-годишната Диляна днес? Би ли я предупредила/успокоила за нещо конкретно?  

Бих ѝ казала да бъде спокойна, защото всичко ще бъде наред и животът ѝ е подготвил прекрасни неща !:)

Има ли знаменитости, чийто живот и/или личен пример или пък определени каузи, чиято идеология те зарежда и вдъхновява персонално? 

Има такива личности – Леонардо ди Каприо, Джейн Фонда и всички, които се противопоставят на човешката глупост.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Диляна Попова (@dillyanapopova) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари