IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Петканови на почивка в слънчева Доминикана

10 февруари 2021 15 00

Алекс показа секси тяло, но изгоря

IStockphoto

По всичко личи, че Александра и Даниел Петканови няма да се разделят. След като отпразнуваха втория рожден ден на сина им Габриел, двамата заминаха за Доминиканската република, където да съберат малко слънце.

Моделът и влогър сподели няколко снимки от плажа в известния курортен град Пунта Кана, където се намира с половинката си. Освен страхотния пясък и лазурното море, тя показва отличната си форма, позирайки по бански.

„Денят, в който изгорях като домат“, написа Петканова към кадрите, на които е във водата с розовия си модел бански от две части, разкриващ нейните секси извивки.

Докато някои последователи на Алекс започнаха да я поздравяват за външния ѝ вид, други я попитаха защо в профила ѝ във Facebook тя е с фамилия Богданска, а не Петканова, както беше до момента.

Разбира се, на снимките се вижда и водещият Даниел, който е с шорти и тънка бяла риза, най-вероятно също хванал загар още от първите дни.

„Хубаво ни е в Равда“, пошегува се Петканов.

„Толкова сте сладички, готини, усмихнати, така се радвам, че оправихте различията в отношенията (тоест не съм се съмнявала за друго) прекрасно семейство!!!“, написа фенка на семейството.

Най-вероятно луксозната почивка на топло е подарък на модела по случай рождения ѝ ден, който бе в края на януари.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари