IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нова година, ново селфи по бански от Салма Хайек

5 януари 2021 14 30

Актрисата ни мотивира да се стегнем през 2021-а

Снимка: БГНЕС

Ако все още не можете да влезете в ритъм след новогодишните празници, не сте сами. Началото на януари винаги е бил тежък период, в който се възстановяваме от дългата почивка, отрупаните трапези и вкусните коктейли. Опитваме се да започнем да живеем по-здравословно, като се откажем от сладките изкушения, но задачата е по-трудна отколкото изглежда.

Затова ни трябва пример, който да ни мотивира и да ни напомня, че красивото и стегнато тяло се постига с воля и упоритост. Такъв човек е Салма Хайек, която продължава да ни доказва, че годините са само едно число. Актрисата започна новата година с ново селфи по бански, показвайки прекрасната си фигура дори след празниците.

Хайек сподели снимка, на която позира в кафяв бански от две части, включващ оранжев кант. Косата ѝ беше прилежно прибрана в кок, а на лицето си носеше слънчеви очила, които да я пазят от вредните лъчи. На преден план беше и огромният годежен пръстен на Салма, както и дълго златно колие. „Ето ме, 2021 – пълна с надежда, мечти и неподозирана сила. Готова съм за нови приключения“, написа актрисата в социалните мрежи.

Не е ясно точно къде звездата е прекарала Нова година, но се вижда, че е на плажа. Тя сподели няколко видеа, на които се забавлява под звуците на жива музика. В един момент Салма дори взима микрофона и започва да пее или поне се опитва. Въпреки че не знае много добре текста на песента I will survive, звездата не се притеснява да се изяви на сцената.

Хайек започва новата година, така както я и завърши – по бански на плажа. В последните дни от 2020-а тя сподели нова снимка, на която този път позираше с лилав костюм и прекрасен плажен халат. Тоалетът ѝ беше допълнен от сламена шапка и задължителните слънчеви очила. „Последни дни от 2020 година. Никога не съм била по-благодарна за здравето си и за връзката ми с природата“, пише звездата.

В допълнение към любовта си към плажа, Салма е известна и със своето чувство за хумор. През февруари тя отговори по перфектен начин на потребител, който твърди, че звездата си е сложила прекалено много ботокс. „Нямам ботокс. Но благодаря за съвета, защото си мислех, че вече ми е време“.

Ако все още нямате мотивация за тренировка, време е да последвате Салма Хайек в социалните мрежи, за да се вдъхновите от тялото ѝ.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари