IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Салма Хайек сподели опита си с бързи тестове за коронавирус

12 ноември 2020 17 40

Заради работата ѝ, актрисата често се подлага на тях

БГНЕС

Салма Хайек е една от неостаряващите звезди на Холивуд. Дори и без грим, по пижама или с рошава коса, почивайки си у дома, тя изглежда страхотно. Всяка нейна снимка в Instagram предизвиква положителни коментари за външния ѝ вид, но тези дни актрисата показа колко отчайващо може да изглежда. Повод за странните ѝ физиономии, които сподели с последователите си, са бързите тестове за коронавирус. Заради своята работа, на нея ѝ се налага да ги ползва през няколко дни, от което направо я побиват тръпки.

Красавицата сподели видео, което е компилация от няколко взимания на секрет от носа – едно от най-омразните за нея неща на снимачната площадка. Веднага щом насочат специалната клечка към носа ѝ, тя започва да се дърпа и гледа уплашено.

„Момиче, не знам как издържаш при толкова много тестове. Аз не можех да дишам само при един“, „Майната им на тестовете“, „Боже мой... Радвам се, че ти си здрава“, пишат феновете ѝ, гледайки как тя се мръщи срещу служителите, взимащи ѝ пробите.

Междувременно Салма коментира, че е обнадеждена, че скоро ще има ваксина срещу COVID-19.

Звездата, която посрещна 54-ия си рожден ден в Гърция, сподели, че с натоварения си график и наближаването на празниците, повече от всякога би искала да се клонира.

„... За да мога да бъда с различните хора, които обичам и живеят толкова далеч, разпръснати на толкова много места. Мисля за вас“, обясни тя в един от своите емоционални моменти.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари