IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тяло на седмицата: Салма Хайек на плажа в Гърция

2 септември 2020 16 30

Днес актрисата навършва 54 години

Снимка: БГНЕС

Салма Хайек е готова да посрещне рождения си ден. Актрисата днес става на 54 години, но това по нищо не си личи. Тя публикува снимка в социалните мрежи, на която позира на плажа в Гърция. Звездата за пореден път доказва, че възрастта е просто число и продължава да бъде една от най-красивите жени в Холивуд.

Хайек заложи на цял черен бански, който е сред топ моделите през това лято. За да бъде като супермоделите, актрисата си върза парео на кръста, което е в тон с банския й. Визията на звездата беше допълнена от голяма бяла капела и слънчеви очила. Снимката на Салма приличаше на такава от професионална фотосесия, а всъщност актрисата в момента се наслаждава на заслужена почивка със семейството й.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on

Във втората снимка, тя показа по-близък план на лицето си, което доказва, че най-вероятно рождената й дата е сбъркана. С перфектен грим, Хайек въобще не изглежда на 54 години, но щом тя го казва, ще й повярваме. "Познайте кой навършва 54? Само да кажа, че тези снимки не са стари", написа звездата на английски и испански. 

Приятели и фенове побързаха да изпратя добри пожелания към Салма. "Честит рожден ден, скъпа!!!", написа Гал Гадот. Снимките на Хайек веднага събраха над милион харесвания и хиляди коментари. От публикацията става ясно, че звездата се е завърнала към естествения си цвят на косата. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on

По-рано през лятото тя реши да направи промяна във визията си и се появи със златни кичури. Хайек публикува снимка на която показа как изглежда преди и след промяната. Първоначално феновете могат да видят белите коси на актрисата, но след интервенцията се вижда, че на тяхно място се е настанил мек, карамелен цвят, който напълно преобрази звездата.

За да поддържа пефектната си фигура Салма залага на строга диета, която включва фрешове и смутита, които пречистват организма. За работата си във фитнеса, актрисата залага на 30-минутни тренировки всеки ден от седмицата. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари