IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Салма Хайек посреща лятото с нов цвят на косата

22 юни 2020 14 30

Златни кичури за слънчевото време

Снимка: БГНЕС

Цели три месеца салоните за красота бяха затворени заради пандемията от коронавирус. Заразата все още върлува сред нас, но животът постепенно се връща към нормалното си темпо и ограниченията започнаха едно по едно да падат. Въпреки че успяхме да се приспособим към изолацията и се преквалифицирахме в козметици, фризьори и маникюристи, сега е време да заложим на професионалистите.

Козметичните салони и фризьорите отвориха врати при строги мерки за сигурност, а дамите приеха този момент като своята Коледа. Часовете бързо започнаха да се пълнят, за да се подготвим за новия сезон. Именно това направи и актрисата Салма Хайек, която използва падането на ограниченията, за да промени цвета на косата си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on

Актрисата и продуцент показа на феновете новата си лятна визия, публикувайки колаж в Instagram, на който се вижда как е изглеждала преди и след промяната. На една от снимките Хайек гордо показва белите си коси, които се показват под черните. 

На следващата снимка обаче няма и помен от признаците на остаряване, а на тяхно място се е настанил мек, карамелен цвят, който напълно преобразява звездата. „Най-накрая успях да боядисам корените си“, пише Салма в публикацията. И въпреки че добавянето на руси акценти към основа като тази на звездата може да бъде малко рисковано, визията ѝ е идеална за лятото.

Цялостната топлина на новия ѝ цвят напомня за златния час – краткият период от време през летните дни, който се появява малко преди изгрев или след залез слънце, когато всичко, включително косата и кожата ви, изглежда, че блести. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари