IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тяло на седмицата: Ева Лонгория край басейна

27 август 2020 11 00

Актрисата се наслаждава на уюта у дома със сина си Санти

Снимка: БГНЕС

Две години след раждането на първото си дете, Ева Лонгория е в най-добрата си форма. 

45-годишната актриса публикува снимка, на която се вижда как се забавлява у дома със сина си Санти. Двамата се наслаждават на последните топли дни на лятото и събират тен около басейна. Звездата беше заложила на цял бански в светлозелено и гордо показа стегнатите си ръце и крака. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

След като роди Сантяго през юни на 2018 година, Ева започна здравословен режим, който продължи шест месеца. Тя трябваше бързо да влезе във форма за предстоящия филмов фестивал в Кан и затова премина на строга диета и упорити тренировки. Актрисата започна работа с известния треньор Грант Робъртс, който се фокусира върху изграждането на мускулна маса. 

Пред Us Weekly Лонгория се шегува, че след раждането е започнала да яде въздух, за да се върне към формата си. Преди фестивала в Кан тя заяви, че не пие алкохол, не яде захар и е изключила въглехидратите. "Когато обаче стъпя на червения килим, малко ще се отпусна", казва тя пред изданието през 2019 година. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

Лонгория винаги споделя с феновете си какво прави през деня и това не се промени, когато тя се опитваше да влезе във форма. Актрисата постоянно публикуваше видеа от интензивните си тренировки, които ангажираха няколко мускулни групи едновремено. Ева стягаше задните си части, бедрата, прасците и корема. 

Въпреки че тренировките заемаха огромна част от времето й, звездата отделяше и нужното внимание на сина си. "Исках да вляза във форма заради него. Трудно е! Когато трябва да го правиш и да гледаш деца. Изморена съм. Но искам да съм здрава заради сина си", казва тя. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Grant Roberts (@grantrobertsfit) on

В момента Ева промени леко диетата си. Преди месец тя беше в Мексико и се наслаждава на традиционните ястия. Можем спокойно да кажем, че това никак не й се е отразило на фигурата. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари