IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Неостаряващи звезди: Диетата на Ева Лонгория

28 юли 2020 16 30

Актрисата признава, че често готви у дома

Снимка: БГНЕС

Ева Лонгория винаги е била любител на храната. Един бърз поглед върху профилите ѝ в социалните мрежи може да покаже как тя си прави портокалово сорбе, приготвя си яйца и вкусно пилешко месо. „Готвя от 20 години и може да не съм професионален готвач, но се справям доста добре“, казва тя пред „Women's Health“. 

Актрисата добавя, че не се ограничава и слага всякаква храна на масата си. Определя се като пътешественик в кухнята, тъй като залага на ястия от различни култури. Тя се опитва да превърне хапването в забавление, което да ѝ достави удоволствие, независимо дали яде бургер или салата. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

„Не изпитвам вина за нито едно ястие“, казва тя. Звездата споделя какво яде всеки ден и какво приготвя сама. 

Закуска

Напоследък Ева прекарва голяма част от времето си в Мексико, което означава, че се отдава на местните храни. Според нея, закуската е много важна в тази част на света и хората предлагат различни ястия всеки ден. Понякога самата тя приготвя закуската за семейството си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

„Ставам рано сутрин, взимам тесто и започвам да правя домашни гевреци“, казва звездата. Често на масата присъстват и кроасани, които Лонгория се е научила да прави след професионален готварски курс. Тя е прекарала 18 дни под вещото обучение на професионалисти, където е усъвършенствала всеки един детайл.

Обяд

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

След като се наслади на обилната закуска, Ева хапва обяд доста късно. „В Мексико, обядът е към 16:00-17:00 часа“. Това обаче не означава, че на него не се отделя същото внимание, както към закуската. Актрисата обича да приготвя домашна паста или пък пилешко тако със салца. 

Снак

Между обяда и вечерята Лонгория обича да похапва нещо солено. Тя често залага на маслини или картофен чипс.

Вечеря

Тъй като закуската и обядът са доста обемни, вечерята трябва да бъде лека. Семейството ѝ сяда на масата около 21:30 и обикновено похапва супа. Понякога актрисата залага на италианска супа топчета, чиято рецепта е намерила онлайн.

Десерт

Това, което Лонгория не обича, е десертът. Тя често готви нещо сладко у дома, но то е за сина и съпруга ѝ. Признава, че не е огромен фен на курабийките или тортите и затова не се изкушава от лакомствата, които прави. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

Вместо това Ева предпочита да заложи на хубаво питие преди лягане. „Калориите, които трупам, са от алкохол. Това е любимият ми начин да релаксирам в края на деня“, казва тя. Добавя, че по-скоро би заложила на бира, а не на десерт.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

Drori ( преди 2 години )
Автомобили, мототехника, спецтехника, авторазбор со стоянок и аукционов Японии. Срочная доставка с Отару, Фусики, Ниигата, Тел 79910690696 WhatsApp
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Drori ( преди 2 години )
Таможенная компания "Азия-Трейдинг"
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар