IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Изолацията запали Ева Лонгория по йогата

8 април 2020 10 50

Актрисата публикува видео в Instagram

Снимка: БГНЕС

Разпространението на коронавируса накара много известни личности да спрат работа и да си останат по домовете. Едни започнаха да правят онлайн концерти, други наблегнаха на любимите книги, а трети станаха по-активни в социалните мрежи – за радост на своите фенове. Такава е Ева Лонгория, която освен семейни снимки, споделя и как поддържа своята форма по време на изолация.

Наскоро актрисата, чиито снимки в Италия бяха прекъснати заради новото заболяване, публикува видео, в което прави йога.

Лонгория успява да направи впечатляващи пози, стоейки на главата си, опирайки се само на ръцете.

45-годишната звезда призна, че по време на изолацията се е мотивирала да усъвършенства уменията си на постелката и е щастлива, че тренира в двора си.

„Namaste“, пише към клипа на Ева, който само за 3 дни събра над 1 милион и половина гледания.

„Момиче!!! Знаех, че си Роки, но нямах представа, че си и Йоги!!“, написа нейна приятелка в социалната мрежа. 

След като роди през 2018 г., актрисата се завърна много бързо на снимачната площадка. Тя успя да свали излишните килограми благодарение на известния инструктор Грант Робъртс, който я насърчи да прави повече силови тренировки. 

Лонгория често споделя, че обича да ходи на фитнес поне два пъти седмично. Сега, когато не може да тренира на вън, тя намира начин да го прави в дома си, когато малкият Сантяго спи или си играе до нея. В друго свое видео тя показа как се упражнява със специален колан с ластици. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари