IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Андреа шокира феновете си с ретро снимки

2 април 2021 10 40

Попфолк звездата показа как е изглеждала когато е била 15-годишна

БГНЕС

Попфолк звездата Андреа изненада феновете и последователите си в социалните мрежи като качи свои ретро снимки, на които е 15-годишна. Певицата, чието истинско име е Теодора, предизвика възторга на своята колежка Преслава, която също беше изненадана от красивата визия на тийнейджърката.

На въпросните кадри Андреа е с тъмна коса и няма никакви естетически корекции по тялото, което всъщност се хареса на много хора в социалните медии. Редица нейни последователи са коментирали естествената ѝ красота с думите „удивителна“ и „прекрасна“.

На двата кадъра Андреа позира в студио на професионален фотограф, а очевидно е притежавала и визия на професионален модел. Снимките на експоловинката на звездата на родния боксьор Кубрат Пулев са събрали почти 15 хиляди харесвания.

Интересното е, че миналата седмица звездата беше на почивка в Дубай, откъдето редовно пускаше свои секси снимки по бански, които обаче не събраха толкова много харесвания, колкото фотосите с нейната натурална хубост на 15.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrea (@andreabulgaria)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrea (@andreabulgaria)

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари