IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Андреа събира родословието си в книга

22 април 2021 17 50

Показа прадядо си, който обичал да пее

БГНЕС/IStockphoto

Преди няколко месеца Андреа изненада всички, обявявайки, че ще пише книга. Тогава голяма част от феновете ѝ си помислиха, че в нея тя ще разкаже за музикалния си път и любопитни подробности за дългогодишната ѝ връзка с Кубрат Пулев. Наскоро тя обаче тотално ги обърка, споделяйки, че се занимава със своето родословие и иска да разкаже за него в четиво.

Наред със снимките, на които е с грим, лъскави тоалети или бански, певицата публикува една малко по-различна. Тя е черно-бяла, а на нея позира прадядо ѝ, който е пеел и най-вероятно от него идва влечението към музиката в семейството ѝ.

„Според мен, човек никога не трябва да забравя за прадедите си! Трябва да ги помни! Това е животът ни и ние сме част от ДНК, което тече в същността ни. Затова и искам да Ви споделям целият си живот тук“, разкрива изпълнителката.

Андреа посочва, че прадядо ѝ е бил част от интелигенцията – членувал в БЗНС и често ходел в театър „Ренесанс“, където се запознава с бъдещата си съпруга. „Да не забравяме, че е добър художник, изключително интересен човек с голям характер (все пак е бил зодия Овен)“, добавя тя.

Бившата на Кубрат Пулев обеща на последователите си в Instagram да разкрива „малко по малко“ своя живот. Тя не уточнява дали ще пише и биографична книга, но едно е ясно – смята да събере всички спомени за прародители на хартия. Ето защо тя ги моли за мнения как най-добре да го направи.

„Младите трябва да се интересуват от рода си и да не забравят откъде идват. Защото много често това определя накъде са тръгнали“, завършва Андреа.

За първи път от доста време насам, фолкпевицата получи похвали за това, което прави – нещо, доста различно от другите ѝ публикации в социалните мрежи.

„Приятно изненадана съм!“, коментира нейна приятелка под ретро кадрите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари