IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Маркъл се готви да издаде дебютната си книга. За какво ще става дума?

15 февруари 2021 10 40

Наистина ли херцогинята е решила да разкрие тайните на кралското семейство...

Снимка: БГНЕС

След Мегзит и преместването си в Съединените щати, херцогът и херцогинята на Съсекс лесно намериха нови източници на доход. Това за тях бе изключително важно, тъй като те оставиха настрана кралските си задължения и вече се налага да се оправят сами финансово.
Двамата се целят нависоко, тъй като и разходите, за да имат луксозен живот не са малко.

Освен многомилионни сделки с Netflix и Spotify, принц Хари и Меган Маркъл получават солидни възнаграждения за публични изказвания и инвестират в стартиращи компании.

Съпрузите не планират да спрат дотук и търсят нови начини за увеличаване на империята си. Бившата актриса например сериозно обмисля да напише собствена книга.

Според кралския репортер Кейти Никъл Меган е получила няколко „доходоносни оферти от реномирани издатели“, всички от които в момента се разглеждат. За какво ще бъде дебютната книга на Маркъл, не се уточнява, но Кейти смята, че не трябва да се очакват скандални подробности за кралското семейство.
Никхал вярва, че херцозите на Съсекс са вдъхновени от бизнес модела, който Барак и Мишел Обама, бившият президент и първа дама на САЩ, успяха да изградят.

Двойката също си сътрудничи със стрийминг платформи и публикува свои собствени книги. „Хари и Меган ги копират на всяка крачка, защото моделът на Обама работи. Съвпада с образа, който херцозите на Съсекс се опитват да създадат около тях“, добави Никол.

Двойките се познават от много години, така че е възможно Мишел и Барак да дават ценни съвети на херцозите, опитващи се да възстановят живота си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари