IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След мача на Кубрат Пулев: Поздравяват Андреа, че го подкрепи

14 декември 2020 17 50

Певицата качи снимки от „Уембли Арена“

БГНЕС

„Как да живея без теб, Андреа?!“, се пееше в едно попфолк парче преди няколко години. След загубата на Кубрат Пулев от Антъни Джошуа, познатият рефрен отново е актуален и показва, че колкото и да е силен даден мъж, никога не му е излишно едно женско рамо, на което да се опре в труден момент. Въпреки раздялата на боксьора с русокосата му приятелка, тя летя до Лондон и бе в публиката на „Уембли Арена“, за да го подкрепи.

„Имаше реални шансове да стане шампион. 99% беше той шампионът. За мен той е по-добрият боксьор. Толкова пъти го разклати, толкова пъти Джошуа щеше да падне. За мен е по-добрият боксьор“. По този начин Андреа коментира поражението на Кобрата и изтъкна, че ако баща му беше жив, със сигурност щеше да се гордее с него.

След края на мача за световната титла, в който бившият ѝ бе нокаутиран в деветия рунд, певицата сподели своя снимка от залата в Instagram. На нея се вижда как тя е в публиката и наблюдава срещата с тъжен поглед.

„Браво на Кубрат, гордеем се с него! Адмирации за Теб и подкрепата ти, Андреа!!!“, „Въпреки всичко Андреа е пак до него!“, „Кобрата си е Кобрата и си остава нашата гордост!“, пишат нейни последователи под кадъра.

Певицата публикува и снимка на един от точните удари на Пулев в Instagram, към която сложи само няколко удивителни, за да покаже, че той все пак е загубил достойно. За първи път изпълнителката събра множество поздравления в социалната мрежа, отколкото критики, които обикновено търпи по свой адрес заради коригираните си кадри.

„Това е ЛЮБОВТА“, коментира някой под публикацията ѝ от залата. Други нейни фенове се включиха в дискусията с това, че подкрепата ѝ към Кубрат Пулев е една достойна постъпка на жена, която вече е преживяла раздялата и може да остане до бившия като приятелка. Разбира се, редом до похвалното ѝ поведение, има и много коментари, че не бива „да пада толкова ниско“ и „да се унижава“ по този начин.

Няколко седмици преди важния двубой за Кобрата, Андреа сподели пред Нова тв, че той е нейната най-голяма любов и макар отдавна да не са заедно, тя няма как да не изпитва чувства към него. Тогава тя разказа за борбата с килограмите, успокоителните и посещенията при психолог, които дошли вследствие на славата и скандалите около боксьора и нейната връзка с него.

Британското издание The Sun посвети материал на певицата непосредствено преди срещата на Кобрата с Антъни Джошуа. В него той разказва коя е “Андреа Пулева“ и как се развива връзката ѝ с Кубрат Пулев през годините. Освен провокативните ѝ снимки, от таблоида отбелязват, че тя има доста последователи в социалните мрежи. Не пропускат и скандалната целувка на спортиста с Джени Суши, след която той сложи край на дългогодишната си връзка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари