IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Изрязан бански – Камелия ни дава идея в бяло

2 юли 2021 14 40

Не могат да познаят певицата на снимките от морето

IStockphoto

„Обичам лятото!“. Това сподели Камелия в социалните мрежи и се похвали, че събира тен на родното Черноморие. Фолкпевицата избра да си почива на Царево, а банският, с който се появи, е по най-новите тенденции за сезона.

Изпълнителката, която промени драстично външния си вид след пластична операция на носа и малко филъри, показа, че е в перфектна форма. За плажа тя е избрала бял бански от две части. Както горнището, така и долнището му, са тип „перде“, леко набрани, което е доста търсен ефект при моделите за лято 2021.

Певицата събра погледите със силно изрязаното си долнище и връзките с дървени елементи, минаващи по талията ѝ. Такива са любими на сестрите Кардашян и още куп световни знаменитости.

Камелия е с черна плетена шапка и лек грим, а феновете ѝ коментират, че направо не могат да я познаят. Някои дори я сбъркали с Емилия, която има подобно лице като новото на фолкфурията.

Макар снимката с банските да е събрала близо 9 хиляди харесвания, много от последователите на звездата в социалните мрежи продължават да я критикуват за това, че е поредната, подложила се на естетични корекции. „Колко огромна е приликата ти с Емилия... как е възможно?“, „С този нос е ужас...“, „Добре, че пише коя е!“, коментират те.

Певицата се снима и в ресторант на плажа, но заради по-тъмната ѝ коса, тя наистина може да бъде объркана с някоя своя колежка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари