IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Андреа показва сексапил на екзотична почивка

25 май 2021 15 00

Бившата половинка на Кубрат Пулев разпуска в Египет

БГНЕС

Попфолк певицата Андреа сподели серия от секси снимки от последната си ваканция, този път в Египет. Допреди няколко дни бившата половинка на звездата на българския бокс Кубрат Пулев беше отседнала в луксозния 5-звезден хотел Marriott Mena House, от който се разкриваше невероятна гледка към пирамидите в Гиза.

Именно там пищната блондинка позира за куп ефектни снимки пред обектива на своя добър приятел – известния словенски фотограф Тибор Голоб, който очевидно ѝ прави компания по време на почивката ѝ. На една от снимките Андреа показва цялата си прелест от гърба на камила.

На друг кадър пък певицата позира гола в легло, разположено на терасата в хотелската ѝ стая. Тази нейна доста провокативна снимка, е събрала близо 10 хиляди харесвания. Интересен е и коментарът, който тя е сложила под кадъра, от който става ясно, че в момента няма мъж в живота ѝ. Тя е написала: „Сега съм напълно сама, абсолютно сама от всичко познато в живота досега. Това съм аз.“

Вчера пък Андреа сподели със своите фенове в Instagram кадри от закуската си в друг приказен спа хотел – Hilton Luxor Resort, който пък се намира на брега на река Нил.

 

 

 

 

 

 

 

View this post on Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

По всичко си личи, че докато Кобрата се стяга за политиката, Андреа предпочита да се радва на топлото време в една от най-атрактивните за туризъм напоследък държави в Африка, а именно Египет.

През март месец Андреа, чието истинско име е Теодора Андреева, беше на почивка в Дубай, където също я придружаваше въпросният фотограф (на последната снимка).

В последните години горещата изпълнителка не спира да пътува из екзотични топдестинации като най-редовно споделя интригуващи кадри, я от Доминикана, я от САЩ, я от Бодрум, Турция.

 

 

 

 

 

 

 

View this post on Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

View this post on Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

View this post on Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари