IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лятна мода: Хейли Бийбър разкрива кои дрехи от 90-те предпочита

12 юли 2021 12 30

Моделът обожава големи дънкови якета

БГНЕС/IStockphoto

Това лято се завърна модата от 90-те. Късите топове и шорти, удобните клинове за колело, широките тениски, ризи, якета, дънки и панталони, по-цветни принтове... Всички те отново са из магазините и много от нас могат да се върнат в младежките си години, купувайки отново от любимите тогава дрехи. За да направят по-лесен избор и да бъдат в крак с тенденциите, ще им помогнат някои известни личности, които са истински модни икони и споделят своите визии в социалните мрежи. Да вземем например Хейли Бийбър, която е вдъхновена от 90-те години.

Моделът признава пред Bustle, че по време на пандемията определено започнала да носи дрехи, които никога не смятала, че ще изпробва.

„Обичам лятото. Моето лятно настроение са къси панталонки в деним, бикини и сникърси“, обяснява тя.

90-те – любимата модна епоха за Хейли Бийбър

Русокосата красавица споделя, че е дете на 90-те и няма как да не ѝ допада модата по това време. „Обичам супермоделите от 90-те, актьорите и актрисите от 90-те, дори гледам моите родители през 90-те“, допълва тя.

Дъщерята на Кения и Стивън Болдуин, която е омъжена за певеца Джъстин Бийбър разказва, че стилът ѝ на обличане е повлиян от двамата.

„Техният стил, тяхното настроение, те изглеждаха страхотно“, коментира още Хейли.

Хейли, която е лице на марката Levi’s, обожава да носи така наречените „таткови дънки“ и торбести панталони из улиците на Ню Йорк. Те сякаш са един размер по-големи и са изключително удобни за лятото. Що се отнася до деним, тя предпочита по-светлите тонове, именно онези, които ни напомнят за стила на 90-те.

„Торбестите дънки, широки дънкови якета с подплатена яка... Всички те са вдъхновени от 90-те“, обяснява още Бийбър.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари