IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Аксесоари за коса – Хейли Бийбър с любим модел от 90-те

2 юли 2021 10 30

С него я виждаме на снимките от почивката в Гърция

БГНЕС

Всяка жена иска да има перфектната прическа. Но в тази жега това невинаги е възможно. Заради парещите слънчеви лъчи и влагата, кичурите са доста непокорни и е по-удобно да ги приберем, отколкото да ги пуснем свободно. И за тази цел има един страхотен аксесоар, познат от модата през 90-те – щипката. Именно на такава заложи Хейли Бийбър за своята почивка в Гърция.

Шикозният кок, завършващ със щипка, е перфектната идея за прическа на морето или край басейна. Това доказва и моделът, показвайки как се забавлява в южната ни съседка.

В своя профил в Instagram Хейли е качила снимка от палубата на яхта, на която е по бански. Тя е разделила косата си на път по средата, като е прибрала кичурите със щипка в среден размер с животински принт – една от тенденциите при аксесоарите това лято.

От снимките на Джъстин Бийбър пък виждаме, че двамата са се разходили из остров Парос, като съпругата му отново е с популярния от 90-те аксесоар, носейки розова къса рокля.

Усуквайки косата си на малък симпатичен кок, захващайки го със щипка, Хейли я приглажда от двете страни с малко лак. А въпросната прическа ѝ позволява да акцентира на златните бижута, които е избрала за романтичната им вечеря край плажа.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари