IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пролетна мода – какви аксесоари за коса да носите?

18 март 2021 14 30

Ето няколко предложения по най-новите тенденции

IStockphoto

След постепенното навлизане на карантинния стил в косите по време на пандемията като че ли забравихме за изправянето, къдриците и по-сериозното стилизиране. Но все пак идва пролет – един от любимите на мнозина сезони, който ни дава възможност отново да бъдем в центъра на вниманието. И вместо да даваме пари за скъпи прически, може да разнообразим стила си само с няколко аксесоара.

Независимо дали косата е дълга или по-къса, може да избягате от скучното ѝ разделяне на път или прибирането ѝ с обикновени фиби по средата. След като по-големите щипки от 90-те се завърнаха, е време да разгледаме кои други аксесоари ще се използват през сезона.

Спомняте ли си, че преди години имаше уникални шнолки, с които майките ни хващаха половината коса? Е, те не бяха много удобни и често се откопчаваха, но сега пак ще ги търсим. Блестящи, в стил „естествен камък“ приличащи на мрамор, те ще стоят отлично на всеки цвят и дължина.

Друг вариант е да си купите шнола, върху която има симпатична „кукленска панделка“. Тази пролет тези с каре ще са истински хит. Има и ластици с такива, при които лентите към панделките са по-дълги.

фиби, шнолки,

IStock

Ако в тийнейджърските си години сте харесвали Бритни Спиърс или момичетата от „Спайс гърлс“, то със сигурност сте пробвали и някоя от техните прически. По онова време много звезди носеха метални клипсове в косите си, които са леко назъбени. Сега те отново са модерни, но най-вече тези с мраморни камъчета или такива с перлички по тях. Много от тях са направени от епоксидна смола, като в тях има най-различни цветни елементи, които се връзват с по-пъстрите дрехи, които тепърва ще вадим от гардероба.

Кадифени скрънчита и шнолки с панделка са нещата, които се търсеха през зимата и ще са актуални и през пролетта. Те стават за поставяне на плитка, конска опашка или като допълнение към небрежния ви кок.

След като стана ясно, че верижките и медальоните, с които се кичехме преди 10 години, пак са модерни, е добре да знаете, че златото ще присъства и в косите. Ще го видим по фибичките, украсени с кристали и други камъчета.

Още тенденции за пролет-лято 2021 ще научите от дигиталното събитие "Светът на Tialoto" на 31 март от 14:15 часа.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари