IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хейли Бийбър с идея за перфектния блейзър

17 декември 2020 12 30

Моделът се появи на филмова площадка в Западен Холивуд

Снимка: Getty

Празниците може и да наближават, но това не означава, че не трябва да се работи. Докато някои от нас нямат търпение да започне отпускът, то на Хейли Бийбър явно ѝ е писнало да седи вкъщи и се върна към професионалните си задължения. Супермоделът се появи на снимачна площадка в Западен Холивуд, носейки задължителната предпазна маска.

Не маската обаче хвана окото ни, като все пак трябва да отбележим, че аплодираме добрия пример на Хейли. Звездата се появи с перфектния блейзър, подходящ за все още не толкова студеното време в Лос Анджелис. Въпреки настъпващата зима, температурите в по-голямата част на Съединените щати все още са положителни и тук-там се прокрадват слънчевите лъчи.

24-годишната моделка създаде идеалната комбинация между висша мода и небрежно облекло, водена от хипнотизиращ сив кариран блейзър. Марката е Wardrobe NYC, а цената на модела е малко под 2000 долара. Стилното яке на Хейли стигаше до средата на бедрата ѝ, а под него звездата носеше обикновена бяла блуза. Тя беше небрежно прибрана в чифт тъмни дънки с малки цепнатини около глезените.

За да завърши визията си, Хейли избра високи ботуши на Alexander Wang, струващи 1300 долара. Косата ѝ беше разделена на път и падаше свободно върху раменете ѝ. Избраните аксесоари включваха златни кръгли обеци и черно-бяла чанта, която Бийбър носеше под ръка.

Няколко дни по-рано съпругата на Джъстин Бийбър показа по-стилен вид, публикувайки няколко снимки в Instagram. На тях тя беше облечена с къс черен гащеризон, включващ ръкави със средна дължина, завършващи с пера. Моделът на Saint Laurent стигаше само до коленете на звездата, подчертавайки физиката ѝ. Облеклото включваше черна и златна катарама за колан, а визията беше завършена с черни токчета със заострен златен връх. Все още не е ясно дали Хейли участва в нова фотосесия или тоалетът е специално избран за празниците.

Стилната визия на г-жа Бийбър беше далеч от снимките, които тя сподели със своите 31.1 млн. последователи в понеделник. Тогава тя заложи на удобния сив анцуг, като същевременно добави цвят със зелена пухена жилетка и чанта в същия нюанс. „Аз в зелено“, написа тя под снимката.

В последните модни занимания на Хейли липсваше 26-годишният ѝ съпруг Джъстин Бийбър. Двойката, която се ожени на два пъти, наскоро влезе в празнично настроение, като украси дома и коледното си дръвче. Изпълнителят призна, че тази година Коледа ще е по-добра, като сравни снимка от 2020 с такава от 2016 година. Разликата е очевидна, като преди 4 години Бийбър украсява сам дървото, а сега има кой да му помага.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари