IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бански за лято 2021 – Бритни Спиърс с идея за цял

5 юни 2021 13 30

Ето на какъв модел заложи певицата

БГНЕС

Код „жълто“ обяви Бритни Спиърс, но не си мислете, че е в беда. Певицата се забавлява, като танцува у дома, при това с най-новия си бански.

„Знам, че снимките ми са малко размазани, но телефонът не спря да мърда, затова...“, написа изпълнителката, забавлявайки се пред камерата.

Бритни е заложила на цял бански, но той не е в обикновено жълто, а в неоново – една от тенденциите за сезона. Въпросният нюанс, който няма как да не остане незабелязан, ще присъства в летните дрехи и аксесоари, особено тези за плажа.

Спиърс държи да уточни, че моделът, който носи, не е с прашка и тя „никога“ не си е показвала задните части в Instagram, но сега толкова харесва банските, че предлага на феновете ѝ „да се насладят“ на нейните форми.

Звездата позира с неоновия си бански, който е комбинирала с пухкави ръкави и бели кожени ботуши. Ако не харесвате по-голямото му деколте, на пазара това лято ще има и по-изчистени модели, от които да изберете вашия. А за почитателите на половинките, няма проблем, тези в искрящо жълто, зелено, розово и оранжево също ще се носят.

Ето и други идеи за бански, които ще ви вдъхновят за нови покупки:

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари