IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бански 2021: Ребъл Уилсън със стилно предложение

1 юни 2021 14 30

Актрисата иска да покаже на целия свят новата си фигура

Снимка: Getty

След успешното отслабване идва време и за задължителното хвалене със стегната фигура.

Всеки от нас го е правил и Ребъл Уилсън не е изключение. Актрисата, която постигна невероятни успехи през миналата година, сега спокойно може да публикува снимки от плажа, без да се притеснява, че ще получи негативни коментари относно тялото си. Ребъл обеща на феновете и на себе си, че през 2020 година ще се фокусира върху здравето си и започва да отслабва не за красота, а за по-дълъг и качествен живот.

За нейно щастие, отслабването осигурява както по-добро здраве, така и по-стегната фигура, точно навреме за плажа. В САЩ миналият уикенд беше Memorial Day Weekend, който завърши в понеделник. По това време всички си спомнят за войниците, дали живота си за страната и нейната свобода. Тъй като е в края на май, повечето използват тридневната почивка да отскочат до плажа и да открият плажния сезон. Точно това направи и Ребъл Уилсън.

Актрисата замина за Палм Бийч във Флорида, където първо трябваше да поднесе трофея в състезание по поло, а след това намери и малко време за пясъка. „Наслаждавам се на Палм Бийч. Мисля, че вече искам да се преместя във Флорида“, написа звездата под снимка, на която позира в цял бански с къси ръкави и цип от предната страна. Интересният модел е изцяло черен, а ципът е наполовина свален, така че леко разкрива горната част от тялото на Уилсън. Актрисата комбинира банския с дизайнерски чехли на Givenchy, синя капела и големи слънчеви очила.

„Сбогом, Пам Андерсън, вече имаме нова спасителка на плажа! Браво, момиче!“, написа един от последователите на Ребъл, а друг добави, че звездата изглежда невероятно. Напълно се съгласяваме с тези коментари, като черният бански перфектно описва тялото на Уилсън и показва какъв напредък е постигнала тя само за година. Определено здравословният начин на хранене и редовните тренировки дават резултат.

Актрисата от Pitch Perfect публикува и няколко други снимки, с които показа какъв тоалет е избрала за състезанието по поло. Позирайки в частния си самолет, Уилсън е облякла комплект от Saint Laurent, включваш къси панталонки, блуза с пера и сандали.

Последните визии на Ребъл идват само месец след секси селфито, което тя си направи в огледалото, за да покаже стегнатата си фигура. „Тя блести на снимачната площадка“, написа актрисата в социалните мрежи. През последната година звездата успя да свали повече от 27 килограма и заяви, че се чувства прекрасно.

„Никога не съм целяла да бъда слаба. Не се фокусирам върху килограмите и все още съм себе си. Обичам да съм закръглена, но в момента съм по-здрава. Това беше и целта ми“, казва Ребъл пред списание People. Тя допълва, че се надява повече хора да последват примера ѝ и да се фокусират върху здравето, а не върху фигурата си. Според нея, ако се погрижим за първото, второто само ще дойде.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари