IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ребъл Уилсън: Хората се отнасят различно към мен след отслабването ми

29 януари 2021 14 30

„Много често непознати ми предлагат да носят пазарската чанта до колата“, казва актрисата

Снимка: БГНЕС

Ребъл Уилсън направи драстична промяна във визията си, отслабвайки с 30 килограма за по-малко от година. В началото на 2020-а тя заяви, че започва своето пътешествие към едно по-здраво и по-стегнато тяло, обявявайки годината за „Година на здравето“. Към ноември месец тя вече беше постигнала желаните килограми, благодарение на здравословна диета и постоянни упражнения.

В момента актрисата харесва тялото си и не смята да спира с физическата активност. Освен че е добила повече самочувствие, Ребъл споделя, че усеща различното отношение на околните след драстичното ѝ отслабване. „Когато си по-пълен, хората не те забелязват. Сега, когато съм в по-добра форма, непознати предлагат да ми носят пазарската чанта до колата или да ми отварят вратата“, казва звездата в шоуто The Morning Crew.

Тя допълва, че не може да повярва как хората все още се интересуват от отслабването ѝ, когато има толкова много други по-важни неща, които се случват в света. Все пак, Ребъл е доволна от новата си визия и признава, че е започнала да публикува все повече снимки в цял ръст. „Може да се каже, че споделям доста често различни кадри. Но се обичам“, споделя звездата.

Миналата година Уилсън се довери на професионални треньори и диетолози, които да ѝ помогнат да постигне целта си. Тя е променила режима си, преминавайки от въглехидрати към протеини. В допълнение към това, актрисата се е фокусирала върху емоционалното и психическото си здраве.

„Мисля, че страдах от емоционално хранене и често преяждах, защото не се обичах достатъчно“, спомня си Ребъл пред списание People. Тя допълва, че целите се постигат, когато човек започне да приема себе си във всеки един момент от живота. По този начин той има достатъчно самочувствие и воля да продължи към върха. Въпреки това, Уилсън съветва да не бъдем твърде критични към себе си и да не се вманиачаваме.

„Не всяка седмица беше здравословна. Някои дни просто не се чувствах добре за тренировки и не можех да променя това. Просто се опитвах да постигна баланс“, казва тя пред People. Ребъл допълва, че понякога си е позволявала бургери, пържени картофи и отново се е чувствала горда със себе си. Споделя, че целта не е да бъде слаба, а да бъде здрава.

В момента Ребъл се отдава на себе си и здравословното си състояние. Тя все още не знае кога ще приключи с диетата и физическата активност. „Радвам се, че съм здрава и продължавам да давам най-доброто от себе си“, казва тя пред E!News.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари