IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ребъл Уилсън разкри упражнението, с което е свалила 30 килограма

11 декември 2020 11 00

„Всеки може да си го позволи“, каза тя

Снимка: БГНЕС

2020 г. беше година, посветена на здравето за 40-годишната Ребъл Уилсън. За няколко месеца интензивни тренировки и правилно хранене актрисата свали 30 излишни килограма. Феновете се чудеха как тя успя да отслабне много за кратко време и поискаха да разсекрети тайната си.


Бунтарката реши да сподели как е отслабнала на страницата си в Instagram. „Знам, че имам късмет, защото имам достъп до наистина най-добрите лични треньори. Но искам да знаете, че повечето упражнения, които съм правила през тази година, са публично достъпни. Най-вече просто ходех. Безплатно е. Всеки може да си го позволи. Освен това е безопасно“ – каза Уилсън.

Актрисата отбеляза, че за нея ходенето е най-добрият начин да ускори метаболизма и да започне да изгаря мазнините. „Моят съвет към вас е да излезете и да тръгнете. Ако можете да го направите сега, това е страхотно. Раздвижете тялото си“, каза тя.

Също наскоро звездата говори за диетата си и призна, че когато отслабва, яде не повече от 1500 калории на ден. Сега, когато Ребъл е достигнала идеалното си тегло, тя вече си позволява да изяде 2000 калории.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари