IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Браво, Ребъл Уилсън, плочките ти вече се виждат!

10 ноември 2020 12 30

Актрисата продължава да отслабва здравословно

Снимка: БГНЕС

Ребъл Уилсън официално е фитнес икона.

Месеци, след като обяви, че 2020-а ще бъде нейната „Здравословна година“ и започна здравословното си отслабване, актрисата публикува снимка в Instagram, на която показва стегнатото си тяло. Тя позира в спортен сутиен и къси панталони, готова да започне своето сутрешно бягане по плажа. И да, Ребъл, виждаме плочките ти.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson) on

Отдадеността ѝ да се храни по-здравословно и да тренира усилено явно дава резултат, тъй като Уилсън вече е отслабнала със 70 килограма. Тя започна режима си през януари, а успехите са видими и дори повод за завиждане. През лятото звездата сподели с феновете си за целта, която си е поставила в началото на годината.

За да постигне целта си, Ребъл работи с треньора Йоно Кастано, с когото тренира седем дни в седмицата и спазва диетата „Mayr Method“. Тя елиминира междинните закуски, намалява приема на глутен и млечни продукти и насърчава последователите си да следват хранителни техники като бавно дъвчене и ядене без разсейване. Уилсън казва пред списание People, че методът подсилва имунната система и намалява възпалението.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson) on

Според експерти, методът на отслабване на Уилсън е достоен за следване от всички, тъй като тя постепенно сваля ненужните килограми. Кастано препоръчва на хората да си правят снимки през целия процес, за да наблюдават дали постигат желаните резултати.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson) on

Уилсън и треньорът ѝ залагат на тренировки, включващи вдигане на тежести, въжета и кардио на свеж въздух. Едно от най-креативните им упражнения е тичането нагоре-надолу по стълбите на Операта в Сидни. Актрисата превръща 2020 година в най-добрата за себе си, като вече може да се похвали и с ново гадже, което допълнително я мотивира да спазва режими и даже тренира с нея.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари