IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ребъл Уилсън слуша български фолклор

4 ноември 2020 15 00

Дарина Павлова я поздрави за парче, на което тя играе за Хелоуин

БГНЕС

Ребъл Уилсън слуша българска народна музика. Това става ясно от едно от последните ѝ видеа за Хелоуин, в което звучи наша фолклорна мелодия с модерно звучене. 

„Викайте ми: РОНА (Принцесата войн)“, написа звездата и се пошегува, че унищожава всичко около себе си. 

В клипа, споделен от нея в Instagram, тя носи плътно прилепнало по нея боди с блестяща горна част. Върху него има черно наметало. 

Докато голяма част от последователите ѝ я поздравиха за избора на костюм и стегнатите крака, известната наша сънародничка Дарина Павлова обърна внимание на песента, която актрисата е избрала за фон. 

„Обичам избора ти на песен. Български фолклор...“, написа бизнесдамата. Коментарът ѝ събра множество харесвания, предимно на българи, които също са видели клипа на Уилсън.  

 

Оказва се, че мелодията, на която Ребъл показва уменията си, е тематична за сериала „Зина – принцесата воин“. Тя е съвременен аранжимент на популярната народна песен „Кавал свири“. 

Може да се каже, че 2020 г. определено е късметлийската за Ребъл Уилсън. Актрисата може да не е хвърлила твърде много усилия на снимачната площадка, но за сметка на това се поизпоти доста във фитнеса и от януари насам е свалила над 70 килограма. Това си е доста голямо постижение, заради което ѝ дадоха прозвището „Новата Адел“. Също като английската певица, звездата се зарече да промени външния си вид и да започне по-здравословен начин на живот, с който да свали излишното тегло. За разлика от нейната „колежка по отслабване“, австралийката не крие напредъка си и постоянно споделя как тренира. 

Докато преди беше невъзможно да видим русокосата актриса с клин, сега тя все по-често носи такъв. Дори наскоро качи снимка с кожен, с който изглежда доста слаба. Него тя съчетава с яркорозова тениска и шалче в същия цвят. 

По-рано този месец Ребъл празнува рождения си ден със своя любим и най-близките приятели в специално наета луксозна ферма. Тогава тя замени официалните рокли с удобството на лъскавия спортен клин. После пък я видяхме в цял бански в цвят каки. 

Разбира се, звездата има над какво още да работи, като например това да стегне коремчето си, но сме сигурни, че скоро тя ще се похвали с поредния си успех по пътя към здравословното отслабване и новия начин на живот. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари