IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Да отслабнеш 18 килограма – Ребъл Уилсън по пътя към идеалната фигура

25 юни 2020 15 00

Актрисата спортува активно

БГНЕС

„Чао, дебеланке!“, „Втората Адел“, „По стъпките на Адел“. Това пишат медиите за Ребъл Уилсън – пухкавата актриса, която реши през 2020 г. да промени живота си, като започне да спортува и отслабне. Въпреки че тя все още е далеч от отличното постижение на английската певица, може да кажем, че до момента се справя отлично. Според специалисти, звездата е свалила между 18 и 20 кг само за няколко месеца. 

Австралийската актриса, която често играе симпатичната дебеланка в различни комедии, споделя все по-често как тренира. Тя не само иска да покаже напредъка си, но и да мотивира жени с наднормено тегло да се погрижат за здравето си. А перфектната фигура идва след това. 

Според диетолога Кейт Сейв, Ребъл е свалила 18 кг до момента: 

„Моят екип залага на 16 до 18 килограма, като взехме предвид нейната височина от едва 157 см.“.

Спазва ли диета Ребъл Уилсън?

Наскоро русокосата актриса сподели в Instagram, че фитнес залите в Австралия отново са отворени, което е голямо предимство за нейните тренировки. Преди това тя трябваше да се упражнява вкъщи или излизаше с инструктора си навън, където катереше стълби, тичаше, правеше планкове, клекове и други. 

Въпреки че Уилсън не е съобщила официално каква диета точно спазва, източник на списание „People“ разкрива, че тя е привърженик на метода Майер. Посещавайки клиниката „Vivamayr“, там тя получила специално изготвен за нея фитнес план, който продължава да следва. 

Ребъл Уилсън

Актрисата преди да започне да тренира/ БГНЕС

Според проф. Адриан Майер от Охайо, когато човек подобри детоксикацията на организма, той спомага за намаляването на мазнините в тялото. Така не само кантарът показва по-малко килограми, а и организмът се пречиства от натрупаните токсини. Над 9 000 човека от САЩ и Япония вече са тествали метода на учения и са доволни от резултата. А отслабването на актрисата е поредното доказателство, че той действа. 

„Ефективността на метода се крие в състава. При нея използвах уникална, патентована смес от силно детоксикиращи вещества. Те прочистват организма от токсините през цялото денонощие“, споделя професорът, според който само два часа след детоксикация нивото на лошия холестерол и мазнините почват да се топят. 

„Това е подход, който елиминира непоносимостите към храната, намалява захарта, насърчава балансираното хранене, засилва имунната система и намалява възпалението“, обяснява източникът на изданието. 

Тренировки шест пъти седмично 

За да оформи фигурата си Ребъл тренира шест пъти седмично, като си оставя само един за активна почивка. Най-често тя е с личния си треньор, който преценява колко да се натоварва и какво количество протеини и други хранителни вещества да приема. 

Въздушна йога, терапия с витамини, антицелулитни масажи, спа терапия с водорасли, са нещата, на които актрисата е ходила във въпросната клиника, на която се доверила. 

Наблягайки на детоксикиращите средства, звездата все още крие какви точно напитки си приготвя и как действат те на тялото ѝ. 

В началото на годината Ребъл Уилсън сподели, че си поставя за цел да отслабне със 75 кг. Решението взела след като усетила, че се задъхва и не ѝ било комфортно по време на мюзикъла „Котките“. Тогава тя призна, че е стартирала с повече разходки на открито, ограничаване на захарта и вредните храни, които често си похапвала. После тя продължи с интензивни кардио упражнения. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари