IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ребъл Уилсън показа напредъка си в отслабването

15 юни 2020 08 50

Актрисата иска да стане 75 кг

БГНЕС

Да отслабнеш не е лесно, но не е и невъзможно, стига да положиш достатъчно усилия. Това доказва Ребъл Уилсън с последната си публикация в Instagram. Пухкавата актриса, която никога не се е срамувала от килограмите си, сподели снимки, от които се вижда, че тя определено има напредък. 

Носейки светлосив екип, прилепващ плътно по извивките ѝ, звездата се е снимала близо до пристанище в Австралия. На един от кадрите тя позира в гръб, като се вижда, че талията ѝ вече е по-оформена, а краката – по-стегнати. 

Ребъл не уточнява колко точно килограма е свалила до момента, но по постовете ѝ може да съдим, че тя е на прав път. 

Наскоро Уилсън се похвали в социалната мрежа, че иска да отслабне с поне 30 килограма и да стигне тегло от 75. По думите ѝ, тя е взела това решение по време на социалната изолация, когато не се движела активно. 

„Дори и да се наложи да пълзиш към целите си, продължавай – ще си струва“, коментира русокоската, която много често печели роли за дебеланки.

Докато тренира, актрисата разкри на феновете си, че има дни, в които мотивацията ѝ е по-малка, но въпреки всичко тя няма да се откаже. И насърчи повече хора да последват примера ѝ, като не бързат да постигнат хубави резултати още в самото начало. 

След трансформацията на певицата Адел, която свали 45 килограма и направо „се стопи“, Ребъл Уилсън смята, че всичко е възможно и продължава да преследва целта си. Следващата ѝ е да се снима в някой филм съвсем скоро и да си намери гадже, разкрива с усмивка тя.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари