IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ребъл Уилсън е била отвлечена в Мозамбик

14 януари 2021 14 40

Вижте какво е направила актрисата, за да защити хората с нея

Снимка: Getty

Дали Ребъл Уилсън не е истинският Джеймс Бонд?

Тази мисъл мина през ума на всички, които разбраха за шокиращите събития, които са се случили на актрисата в Мозамбик. В епизод от шоуто Straight Talking, който трябва да бъде излъчен днес, на 14 януари, Уилсън разкрива, че е била отвлечена от въоръжени мъже докато е била в Африка.

„Беше в селски район в Мозамбик. Бяхме натоварени в камион, а към нас се насочиха група мъже с пистолети. Спряха до нас и ни накараха да слезем“, казва актрисата пред Sun. Тя, както и останалите от групата са били откарани в къща, където са държани за една нощ. И докато ние най-вероятно бихме се панирали в такава ситуация, то Ребъл е мислила няколко хода напред.

Тя се описва като доста добра в кризи и е използвала това си качество в Африка. Веднага щом похитителите ги оставили сами, тя е казала на приятелките си да се хванат за ръце, защото се е страхувала да не би някоя от тях да бъде взета през нощта. За щастие, всичко е приключило без последици и заложниците са били освободени на следващия ден.

„Казаха ни, че камионът ни е готов и ни пуснаха да си вървим“, споделя звездата. Всички са се качили на превозното средство и няколко часа по-късно са прекосили успешно границата на Южна Африка. Според Уилсън, причината за отвличането се е криела в самия камион. Тя смята, че шофьорите, които са ги докарали, са превозвали забранени вещества и затова са били спрени и претърсени.

Оказва се, че Ребъл Уилсън не само може добре да танцува и пее, но се справя прекрасно и в ситуации на криза.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари