IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ребъл Уилсън се появи с шал на Louis Vuitton за 1680 долара

22 декември 2020 08 30

Актрисата изживява най-щастливите мигове от живота си

БГНЕС

Напоследък австралийската актриса Ребъл Уилсън е на крилете на щастието. Тя отслабна драстично, намери си красив приятел и в последните месеци живее бляскав, луксозен живот, характерен за най-богатите хора по света.

Преди няколко дни блондинката се появи с шикозен шал на Louis Vuitton, който струва 1680 щатски долара. Пандемията очевидно не пречи на комедийната актриса, която в последните месеци не спира да обикаля света и то все на топдестинации. Последно тя присъства на снежно поло в курорта Аспен, Колорадо, заедно с приятеля си – модела Джейкъб Буш. Билетите за ексклузивното събитие обикновено са на цена от 1311 долара.

Двойката публикува снимки от частен самолет, докато беше напът към популярната ски дестинация. Те опитваха гурме хапки по пътя, докато се наслаждаваха на зашеметяващите снежни гледки от прозореца.

40-годишната звезда е истинско въплъщение на зимния шик. Освен с този уникален шал, актрисата се появи в планината екипирана с черно яке на марката Fendi. Ребъл редовно споделя снимки от луксозния си начин на живот с последователите си в Instagram, които се увеличават с всеки изминал ден.

Ребъл и Джейкъб обявиха връзката си публично през септември тази година, но тя всъщност познава модела от много по-дълго. „Той е много близък човек, така че не обичам да разказвам твърде много по тази тема“, каза наскоро австралийската звезда. Тя добави: „Но ще кажа, че се срещаме преди да започна каквото и да било от това здравословно пътуване в живота си. Така че той не ме е взел защото съм с определен размер.“

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари