IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ребъл Уилсън: Поглъщах по 3 000 калории на ден преди режима

30 ноември 2020 08 40

Актрисата започна да рекламира доставки на здравословни храни

БГНЕС

Ребъл Уилсън поглъщала по 3 000 калории на ден, а понякога и повече, преди да реши да промени живота си и да отслабне. Това признава самата Ребъл, която вече изглежда доста по-различно.

Австралийската актриса сподели пред списание People, че е свалила около 40 кг, започвайки да спортува усилено и спазвайки високопротеинова диета.

„Преди най-вероятно съм яла по 3 000 калории през повечето време и тъй като обикновено те бяха от въглехидрати, след това отново бях гладна“, разказва звездата, която наричат „втората Адел“, заради трансформацията ѝ.

Храненето с високо съдържание на протеини е истинско предизвикателство, особено за човек, който не обича да яде месо, посочва Уилсън, която трябвало да замени тестените изделия с пресни видове риба, сьомга, пилешки гърди и свежи салати.

Тези дни Ребъл Уилсън се снима за няколко реклами. Много марки за здравословна храна я канят да промотира стоките им и да вдъхнови повече хора да спортуват като нея. В момента тя е рекламно лице на известна фирма за доставки на храна по домовете, която заедно със специалисти по хранене лансира новото си сезонно меню.

Въпреки че продължава своя режим и не спира да тренира, Ребъл признава, че не всеки ден се храни здравословно. По думите ѝ, има моменти, в които човек „прегрешава“, важното е да продължи както трябва.

„Просто се опитвам да постигна цялостен баланс и да си създам по-здравословни навици...“, коментира още Уилсън.

Актрисата, която вече не е толкова пухкава, се смее, посочвайки, че яде ли ѝ се бургер, ще си поръча, но вместо да изяде няколко както преди, ще си позволи само половинка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари