IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ребъл Уилсън вече не се срамува от тялото си

29 април 2021 10 50

Актрисата показа резултата от здравословния начин на живот

Снимка: Getty

Дълго време Ребъл Уилсън беше позната като пухкавото момиче на Холивуд. Нейната реплика „Аз съм дебелата Ейми“ е емблематична за филма Pitch Perfect и се знае от всеки фен на поредицата. Според героинята, тя самата се нарича дебела, за да не може слабите момичета да ѝ се подиграват зад гърба.

Е, дебелата Ейми вече я няма, като на нейно място се е настанила сексапилната Ребъл. Актрисата започна своя път към по-здравословен начин на живот преди около година и вече може съвсем спокойно да показва тялото си. Благодарение на спазването на стриктна диета и хилядите часове във фитнес залата, Уилсън успя да свали повече от 27 килограма и да стегне фигурата си. Затова тя се награждава със селфи в огледалото, което показа на целия свят.

В социалната мрежа Instagram Ребъл сподели няколко снимки, на които позира с изцяло черно бельо, описващо тялото ѝ. „Днес тя блести на снимачната площадка“, написа Уилсън за кадрите, говорейки за себе си в трето лице. И за да можем да видим, че всяка една част от тялото ѝ е стегната, звездата публикува и снимки, на които е обърната с гръб към огледалото и прави смешни физиономии.

През последната година актрисата често говори за трансформацията си, опитвайки се да вдъхнови феновете да се движат и да се грижат за тялото и здравето си. Признава, че вече не се срамува да показва тялото си и последователите ѝ трябва да очакват множество снимки по бански, бельо и впити рокли. „Чувствам се прекрасно и успях да сваля 27 кг. миналата година“, казва тя през февруари.

В началото на 2020 година Уилсън разкри, че започва пътешествието си към по-здравословен начин на живот. Тогава тя заяви, че желаните резултати изискват постоянство и ежедневни усилия. Актрисата непрекъснато споделяше прогреса си и информираше феновете си за всеки изгубен килограм. През ноември Ребъл се похвали, че е постигнала целта си месец по-рано и вече тежи 75 килограма.

Все пак тя казва, че отслабването не е било заради числата върху кантара, а заради цялостното здраве. „Никога не съм искала да бъда слаба. Не се фокусирам върху някакви скали. Все още изглеждам като себе си. Обичам да съм закръглена и все още съм такава, но в малко по-здравословна версия. Това беше целта ми“, допълва Уилсън пред People.

Тя се надява с успеха си да вдъхнови всеки за по-здравословен живот. Според нея, това не означава да бъдете много слаби, а просто да ядете правилно и да се движите достатъчно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

Да бе, ама ( преди 2 години )
Sorry, ама няма дупе, плоска е отзад, все едно е изрязана :-(
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар