IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бански 2021: Емили Ратайковски, зебрата ти отива

15 април 2021 14 30

Моделката роди първото си дете през март

Снимка: Getty

Емили Ратайковски стана майка за първи път през март, но това не ѝ пречи да влезе във форма точно за лятото. Моделката роди сина си Силвестър на 8 март, а сега позира само по бански и доказва, че с постоянство и воля всичко се постига.

Звездата промотира новата си колекция бански от марката Inamorata, залагайки на два модела в стил зебра, съставени от една и от две части. Показвайки всяка една извивка на тялото си, Ратайковски доказа, че няма нито нотка на фотошоп в снимките и видеата ѝ. Първо тя се похвали със стегнатия си корем, снимайки се в огледалото, след което се обърна и разгорещи страстите с изрязаните си бикини.

В друго видео Емили лежи в леглото си, а за фон е пуснала песента Montero на Lil Nax X. Феновете веднага забелязаха новото ѝ колие, на което с диамантени букви е изписано името Силвестър. Новите публикации на моделката идват само няколко дни, след като тя отбеляза първата си самостоятелна вечер откакто стана майка. За да се наслади изцяло на момента, тя си поръча мартини и избра черна сексапилна рокля, която обгърна фигурата ѝ по невероятен начин.

Емили и съпругът ѝ Себастиан Беър-Маклард станаха родители за първи път на 8 март тази година. Двамата споделиха щастливата новина, споделяйки снимки в социалните мрежи. „Силвестър Аполо Беър се присъедини към нас. Слай пристигна на 8 март 2021 година в най-прекрасния и изпълнен с обич момент“, написа Ратайковски.

През миналата есен звездата сподели, че очаква първото си дете с фотосесия в списание Vogue. Към нея тя добави и есе, в което заяви, че няма да определя пола на бебето, а ще изчака до 18 години, когато то само ще се определи. „Истината е, че не знаем какъв човек расте в мен“, пише Емили. Тя разкрива, че голяма част от приятелите ѝ се смеят за това, че не иска да определи пола на детето си, но тя няма да промени решението си.

„Искам да поставя детето си в минимално количество полови стереотипи“, завърши майката.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари