IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бански 2021: Ванеса Хъджинс със секси предложение

2 април 2021 10 30

Актрисата показа завидни форми на плажа

Снимка: Getty

Променливото време на март вече приключи и сега всички с нетърпение чакаме да започне лятото. Разбира се, до горещите дни има още няколко месеца, но това не ни пречи да се подготвим за плажа, разглеждайки най-новите модели бански. Да, знаем, че имате няколко чифта в гардероба, но те са от минали години и, честно да си кажем, кой би искал да носи нещо старо?

В момент на изолация, когато магазините остават затворени за неопределено време, се насочваме към онлайн пазаруването. Колкото и да е удобно, то крие и своите недостатъци, тъй като не можем спокойно да пипнем материята на дрехата или да видим как тя стои върху тялото. Затова е хубаво да видим дали някоя звезда или инфлуенсър в социалните мрежи вече е с такъв модел и да разберем как той пасва на фигурата.

И тъй като лятото вече наближава, е време да помислим и за банските. За наше щастие, в точния момент се появи Ванеса Хъджинс, която се наслаждава на топлите лъчи в Америка. За разлика от нас, плажът се води като заден двор на звездата и тя има неограничен достъп до него.

В последната си публикация актрисата ни дава идеално вдъхновение за бански през това лято. Тя позира върху пясъка, носейки модел в червен цвят, който се връзва на врата. Благодарение на оскъдното му покритие, банският показва невероятната фигура на Хъджинс, която явно е била поддържана дори по време на изолацията.

„Защо да ходиш по света, когато си имаш плаж? Прекрасен живот“, написа звездата под кадъра. Снимката веднага привлече вниманието на фенове и звезди, като Парис Хилтън остави само три емотиконки на пламък, с които подчерта сексапила на Хъджинс. Новият приятел на актрисата – Кол Тъкър, също не пропусна да похвали любимата си. Той написа само „О, Боже“, на което Ванеса отговори, че е имала много добър фотограф. Разбира се, това е бил самият Тъкър.

Освен от прекрасния червен бански, вниманието ни беше привлечено и от стегнатата фигура на Хъджинс. През 2018 година тя казва пред Women's Health, че тренира по шест дни в седмицата и обича да си взема приятел, който да ѝ прави компания. Според нея, по този начин тя спазва графика си и не се размотава във фитнеса.

Актрисата остава постоянна в тренировките си и през пандемията. През август тя сподели в Instagram, че се упражнява с въжета, както и че прави виртуални тренировки с треньора Айзък Калпито. Сесиите им включват вдигане на тежести и танци, като всичко това продължава 45 минути. Ванеса сподели също така, че тренира и с ластици, както и че се фокусира върху задните си части.

Преди пандемията звездата споделя, че е била голям фен на груповите тренировки. „Аз съм човек, който трябва да бъде в група с учител. Трябва някой да ми казва какво да правя и обичам да съм сред други хора, за да се състезавам с тях. Това ме мотивира още повече“, казва Хъджинс пред PopSugar.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари