IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мода 2021 – какво би завещала Кейти Пери на дъщеря си?

28 май 2021 18 00

Певицата ще запази част от своите дрехи за Дейзи

БГНЕС

Дъщерята на Кейти Пери и Орландо Блум е едва на 9-месеца, но когато порасне, най-вероятно с удоволствие ще носи токчетата на майка си. А певицата със сигурност няма търпение това да стане, за да ѝ подари любимите си модни находки, които пази за нея в своя гардероб.

36-годишната звезда призна, че като всяка майка желае да прекарва повече време с детето си и не бърза то да стане тийнейджър, но все пак тайничко се надява, че когато това стане, Дейзи ще харесва дрехите, обувките и аксесоарите, които тя е носела по време на своята кариера. Ето защо още отсега е прибрала прилежно някои неща, които да ѝ „завещае“ по-късно.

„Правя много прочиствания на гардероба, но винаги имам неща, за които мисля. Трябват ми, за да отида с тях някъде, ще ги нося отново“, коментира певицата пред Popsugar.

Още преди да роди, Пери бе измислила името на бебето – Daisy, което в превод от английски означава маргаритка. Цветето присъстваше в един от клиповете ѝ и дори в голяма част от дрехите ѝ преди и след появата на момиченцето.

Пери се шегува, че най-вероятно дъщеря ѝ ще отговаря: „Не, мамо, благодаря!“ всеки път, когато ѝ предложи някоя нейна дреха.

По-рано този месец певицата празнува за първи път Деня на майката.

Ето няколко неща, които Кейти Пери с радост ще даде на дъщеря си:

1. Латексова рокля

„Горещочервено, няма драма“, пише изпълнителката за своята рокля, която е тип „прегърни ме“, закопчаваща се с колан на едната страна. Един такъв модел никога няма да излезе от мода – било то в черен или друг тъмен цвят.

2. Плетена рокля

Наскоро Пери представи новия си сингъл и видеото към него – Electric. То е част от Pokémon 25: The Album и както се досещате, симпатичният жълт герой заема важно място.

„Няма причина животът ни да не е зареден с енергия“, казва Кейти, която носи дълга плетена рокля с цветни вълни. Всички знаем, че това лято те отново са актуални и нищо чудно след години дъщеря ѝ Дейзи да носи същата.

3. Обувки/чехли с ток в цветовете на дъгата

Всички знаем, че звездата притежава своя марка обувки, в която има разнообразие от затворени обувки, сандали и чехли. Характерното за голяма част от тях е, че имат цветна дъга, която обикновено е на тока.

4. Дънково яке

Всяка жена трябва да има едно дънково яке в любимия цвят деним. То става както за пролетта, така и за лятото, като се съчетава с най-различни дрехи.

Именно дънковото яке е онова, което със сигурност дъщерята на певицата би носила с удоволствие. То никога не остарява!

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари