IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

В гардероба на Гуен Стефани – коя мъжка дреха носи тя?

28 май 2021 10 30

Присвоила я от Блек Шелтън

БГНЕС/IStockphoto

Гуен Стефани предизвика феновете си да разчистят гардероба си и да се подготвят за предстоящото лято. Но не си мислете, че певицата вдъхновява за нови модни находки, напротив. С една своя история в Instagram, тя показва как една мъжка дреха може да бъде идеално допълнение към любимия чифт дънки.

„Почистване на гардероба на Блек Шелтън“, написа изпълнителката, качвайки свое видео, с което разкри, че не е изхвърлила една негова дреха. Взимайки карираната риза на своя годеник, тя установява, че е перфектна за сезона и може да се носи върху тениска или потник.

„Със сигурност запазваме тази риза“, добавя Стефани и се усмихва на камерата.

44-годишният Шелтън, който е кънтри певец, има богата гама от карирани ризи, някои от които стават и на любимата му Гуен. Като съдим по модните тенденции, в момента карето не е сред най-актуалните, но пък по-широките модели ризи са хит при жените. Затова тя преспокойно може да я облича, при това не само в дома си.

Разглеждайки публикациите на Стефани, която е жури в музикалния формат The Voice, я виждаме именно с подобна карирана риза – в оранжево, синьо и черно. По-интересното е, че под нея има друга, този път в по-тъмно каре.

Известната двойка обяви годежа си през октомври миналата година, като твърди пред медиите, че няма да чака дълго до бракосъчетанието. Двамата изпълнители, влюбили се на сцената на предаването, в което участват, вече подготвят своята сватба.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари