IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сезон есен/зима 2020: Хилари Дъф и любимото ѝ каре

15 ноември 2020 16 30

Актрисата обича по-широките модели палта

БГНЕС

Хилари Дъф очаква третото си дете и вече не крие това. Облегнала се удобно на дивана у дома, тя сподели, че яде под стрес заради президентските избори в САЩ. Звездата е бръкнала в плик с вредна храна и очаква да научи кой ще управлява страната в следващите четири години.

Докато си похапва сладко през последните два месеца, 33-годишната актриса бързо наедря и вече има коремче, заради което се налага да носи повече дрехи за бременни. И докато вкъщи тя залага на клинове, тениски и потници, за разходките навън ѝ трябва нещо по-дебело.

Пазарувайки из Ню Йорк, Дъф носи дълго палто с големи ревери. Може да се каже, че то е идеалният избор за сезон есен/зима 2020 – става както за по-хладните и дъждовни дни, така и за предстоящия сняг. Освен това е по-широко и тя може да го закопчава без проблем, но за момента ѝ е достатъчно топло, за да го носи отворено.

Облечена в спортен екип от две части в бургундскочервено, Хилари е с къси боти Ugg и любимото си карирано палто в сиво и бежово на марката SMYTHE.

Папарашки снимки на звездата показват, че тя се облича по друг тренд за есента – дългите ризи с голямо каре. Току-що напазарувала, Хилари е с модел в синьо, лилаво и бежово, който може да замести дебелото ѝ яке без проблем. Под него тя е със зелена тениска и светлосини дънки.

Хилари Дъф и приятелят ѝ Матю Кома посрещнаха своята дъщеричка през октомври 2018 г. Сега двамата очакват второто си дете. Иначе актрисата има един син – Лука, който е от връзката ѝ с хокеиста Майк Комри.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари