IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хилари Дъф впечатлява по бански, гордее се с тялото си

6 август 2020 10 50

Звездата е започнала да работи с диетолог и присъства на групови фитнес занимания

Снимка: БГНЕС

Хилари Дъф показва на света, че дори след раждането може да влезе във форма. 

Звездата сподели снимка в социалните мрежи, на която е с половин бански, а във фокуса попада стегнатото ѝ тяло. Тя признава, че най-накрая е намерила режим, който работи и ѝ помага да постигне желаните резултати. В Instagram Дъф пише, че продължава да работи с диетолог и ходи в един и същи фитнес от 2018 година. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff) on

Актрисата казва, че е трудно да се придържаш към определена рутина по време на социалната изолация, но насърчава последователите си да не се отказват от целите си и да продължават да спазват режимите, които са си направили. „Силно се надявам да намерите поне 30 минути всеки ден, за да се погрижите за себе си“. 

Миналия август тя сподели, че е започнала нов здравословен начин на живот, а целта ѝ е да си върне формата на тялото, която е имала преди забременяването. „Това беше моето желание и го постигнах“. Дъф често е говорила за тялото си и как обществото те приема, ако си твърде слаб или твърде пълен.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff) on

Звездата признава, че в тийнейджърските си години се е чувствала доста зле, защото е била много слаба. Сега тя вече е майка на две деца и напълно осъзнава, че не е нужно да се водиш по общественото мнение, а да правиш това, което те кара да се чувстваш добре и да бъдеш щастлив. 

„Научих се да се гордея с тялото си и това, което то върши за мен“. Преди време Хилари благодари и на съпруга си Матю Кома, който ѝ е помагал за приготвянето на ястията. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари