IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Прически пролет 2021 – Лиа Мишел ни дава идея за каре

10 март 2021 16 30

Актрисата показа новата си коса

БГНЕС

Свежа промяна за пролетта. Това иска всяка една жена, която през зимата е решила да остави косата си по-дълга и сега търси идеи за нова прическа. Независимо дали ще я боядиса или не, премахването на сухите и цъфнали краища, както и леко филиране, са задължителни. Така ще ѝ придаде по-различна форма и ще усети лекота. Но каква дължина да избере?

След като Сара Хайлънд от „Модерно семейство“ ни показа на какъв цвят е заложила за новия сезон, днес ви показваме Лиа Мишел, която след като роди, реши да каже „чао“ на дългата грива.

„Мамино каре“. Така актрисата определи подстрижката си на черта, която може да видим в профила ѝ в Instagram.

Досега косата на Мишел достигаше почти до лактите, но след появата на бебето, тя едва ли има достатъчно свободно време, за да я суши и поддържа качествено. Затова е решила да я скъси значително – до раменете.

Фризьорът на актрисата Томи Бъкет споделя пред Refinery29, че тя му се доверила напълно и не разполагала с огледало, за да вижда какво точно прави той. Накрая той ѝ показал крайния резултат и тя го харесала.

Може да се каже, че наред с актуалните прически за пролет 2021, карето също ще се търси. То се препоръчва на жени, които не са с прекалено гъста коса, защото се оформя по-лесно с четка и сешоар.

Миналата година Лиа Мишел сподели, че след раждането е получила силен косопад, който най-вероятно се дължи на хормоналните промени в тялото ѝ.

Само преди няколко дни звездата от Glee и съпругът ѝ Зади Райх отпразнуваха две години от тяхната сватба.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари