IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пролетни прически – Сара Хайланд ни дава идея за нов цвят

1 март 2021 14 40

Ето как реши да се боядиса актрисата

БГНЕС

Пролетта вече чука на вратите ни, а с нея идва надеждата за завръщане към нормалния начин на живот. След новите дрехи, които някои ще си купят, промяната в прическата ще е следващата стъпка. Все пак вече е време да се разделим с карантинния стил и израсналите корени, небоядисвани от няколко месеца. Но какъв цвят да изберем за предстоящото боядисване?

Сара Хайланд, която в продължение на няколко години бе с кестенява коса докато се снима в „Модерно семейство“, реши да разнообрази косата си, като се накъдри и добави някои медени кичури. След като подразни феновете със снимка в бяла рокля, воал и сватбен букет, тя изненада феновете си с рижава коса.

„Завръщане към моите шотландски/ирландски корени“, написа актрисата в Instagram, където показа как е променила прическата си.

Новият цвят на косата на Хайланд, която има лунички по лицето, е нещо средно между кестеняво и оранжево. В корените тя е по-тъмна, като надолу цветът ѝ изсветлява.

След като шоколадовите тонове в косите бяха истински хит през есента, идва време да ги заменим с нещо по-топло. Омбрето с цвета на Сара, както и други разновидности на светлооранжевото, ще се носят през пролетта.

Според информация на Refinery29, младата актриса е била при известния колорист Ники Лий. Тя споделя, че нейната клиентка отдавна искала да бъде червенокоска, но все пак избрала не чак толкова натрапчив нюанс за кичурите си.

„Сара искаше да направи тази промяна от известно време – и най-накрая го направихме...“, обяснява той пред изданието. По думите му, тонът, който вече носи тя, е един от нюансите на медта. „Той е идеален за нейния тон на кожата“, добавя фризьорът. Именно тя боядисва и Хилари Дъф, която отскоро е със синя коса.

Ако се чудите каква прическа да изберете и как да се боядисате, ето и още предложения, които да разгледате:

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари